Σάββατο 8 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Μορατόριουμ

«Ο κ. Παπανδρέου πήρε χθες αποστάσεις από απόψεις που μετέφεραν στελέχη του Κινήματος το τελευταίο διάστημα και τα οποία απέδιδαν την κατάρρευση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ σε "συμφέροντα" ή Μέσα Ενημέρωσης που δεν προβάλλουν τις θέσεις του κόμματος (...) "δεν ψάχνουμε για άλλοθι" είπε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια σχολίασε πως "οι εφημερίδες κάνουν τη δουλειά τους κι εμείς τη δική μας" για να καταλήξει αναφερόμενος σε εκδότες πως "δεν έχω προσωπικές εμπάθειες με κανέναν, αλλά βαθιά πολιτικές αξίες που υπηρετώ"» (το ρεπορτάζ στα ΝΕΑ).

Αυτονόητα πράγματα

«Ουδείς δικαιούται να παραγνωρίζει και την απλή λογική: ο δικομματισμός χρειάζεται ένα μεγάλο ΠαΣοΚ και το ΠαΣοΚ χρειάζεται τον δικομματισμό για να είναι μεγάλο» (ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ).

Αμεση ανταπόκριση

«Την απόφασή του να παραμείνει στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος της επανόδου του κόμματος στην εξουσία ξεκαθάρισε σε συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο ο κ. Γ. Παπανδρέου. "Είμαι αποφασισμένος να πετύχουμε το στόχο, όσο χρόνο κι αν χρειάζεται" είπε χαρακτηριστικά. Υπογράμμισε πως "η νέα εντολή της 11ης Νοεμβρίου δεν ήταν για τρεις μήνες» (το ρεπορτάζ στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ