Τετάρτη 19 Μάρτη 2008 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι επενδυτές...

Μεγάλη χαρά έχει ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Α. Σπηλιωτόπουλος, που αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Ρωσία και δε φουρκίζεται με το Ασφαλιστικό. Εξάλλου, μια χαρά τον υποδέχτηκαν οι ρωσικές αρχές και οι συναντήσεις ευδοκιμούν και με το παραπάνω.

Μόνο που τα έμπλεξε λίγο τα πράγματα. Μετά τη συνάντησή του με τον Ρώσο ομόλογό του, Β. Στραζαλκόφσκι, ο Α. Σπηλιωτόπουλος μίλησε για επενδύσεις και για «περαιτέρω ενίσχυση της τουριστικής κίνησης των Ρώσων επενδυτών προς την Ελλάδα».

Δηλαδή, το ζητούμενο είναι να έρθουν ματσωμένοι Ρώσοι για διακοπές ή για μπίζνες; Μπορεί και τα δύο, αλλά κατά πάσα πιθανότητα ο Ελληνας υπουργός συγχύστηκε από την αμεσότητα του Ρώσου ομολόγου του, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος επειδή μίλησαν και για πρακτικά θέματα, ελληνικές επενδύσεις στη Ρωσία στον τομέα των μαρίνων και της ναυπήγησης ποταμόπλοιων, για να καταλήξει: «Αν υλοποιηθεί έστω ένα μικρό μέρος από αυτά που συζητήσαμε, σημαίνει ότι δε χάσαμε το χρόνο μας».

Και το είπε αυτό ενώπιον του Α. Σπηλιωτόπουλου που το Φλεβάρη υπολογίζεται ότι βρέθηκε στην Ελλάδα μόνο ...3 μέρες και όπου πάει διοργανώνει ομιλίες για την «εμπειρία» που λέγεται Ελλάδα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ