Σάββατο 29 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΤΑΞΙΚΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ - ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ
Να καταδικαστούν οι δυνάμεις της συναίνεσης

Μακραίνει καθημερινά ο κατάλογος των συνδικαλιστικών οργανώσεων που καταγγέλλουν τη σύμβαση της ντροπής που υπέγραψε η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ και καλούν σε οργάνωση της πάλης με το πλαίσιο του ΠΑΜΕ.

Η Ομοσπονδία Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών καλεί τους εργαζόμενους και τα σωματεία του κλάδου «να καταδικάσουν τις δυνάμεις του συμβιβασμού και της υποταγής», να παλέψουν για ικανοποιητικές κλαδικές συμβάσεις που «να ακυρώνουν στην πράξη τους άθλιους όρους της εθνικής σύμβασης». Ενώ η Ενωση Οικοδόμων και Εργαζομένων σε Συναφή Επαγγέλματα νομού Αιτωλοακαρνανίας τονίζει πως «επιβεβαιώνεται στη ζωή ότι αυτή η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ είναι επικίνδυνη για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης συνολικά».

«Κανένας εργαζόμενος δεν μπορεί να ζήσει με μεροκάματο 31 ευρώ μεικτά που υπέγραψαν κι αυτό καθορίζει και τις συντάξεις. Να ποιοι "φωνάζουν" για την αντιασφαλιστική πολιτική της ΝΔ!» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Υπαλλήλων Ανωνύμων Εταιρειών και Γραφείων νομού Ζακύνθου, επισημαίνοντας ότι «η θέση που διατυπώνει η "Αυτόνομη Παρέμβαση" (ΣΥΝ) ότι η σύμβαση αυτή αποτελεί λάθος της ΓΣΕΕ είναι διπρόσωπη και αφερέγγυα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ