Κυριακή 30 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΛΑΟ - ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
Να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής των εξελίξεων

«Κέντρο των εξελίξεων δεν είναι η Βουλή. Η πραγματική αντιπαράθεση γίνεται στην κοινωνία». Τα παραπάνω υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, με την οποία συγκεκριμενοποιεί την πορεία του ΚΚΕ στο λαό, με την πρόταση συμμαχίας και εξουσίας και με στόχο να γίνει αυτός ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων, την οποία προανήγγειλε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κατά την περιοδεία της την περασμένη βδομάδα στη Μεσσηνία.

Οπως σημειώνεται στην ανακοίνωση: «Είναι πια καιρός να πάρουν στα χέρια τους, ο λαός και η νεολαία του, το μέλλον που τους αξίζει και τους ανήκει.

Το ΚΚΕ οργανώνει νέα πορεία προς το λαό, για να αναπτύξει την πρότασή του εξουσίας, να ακούσει γνώμες και προτάσεις από τους εργαζόμενους, να συμβάλει στην αποφασιστική οργάνωση της λαϊκής πάλης για όλα τα προβλήματα που αφορούν τη ζωή του λαού και της νεολαίας.

Το πρόγραμμα της πορείας του ΚΚΕ στο λαό συνδυάζει την ένταση των αγώνων, παράλληλα με πολιτικές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, συνεντεύξεις Τύπου, περιοδείες σε τόπους δουλειάς και μόρφωσης, επαφές με συνεργαζόμενους και άλλους φίλους του Κόμματος».

Στην παραπάνω δραστηριότητα - όπως υπογραμμίζεται - θα πάρουν μέρος ως ομιλητές δεκάδες στελέχη του ΚΚΕ, με επικεφαλής την ΓΓ της ΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Το πρόγραμμα συγκεντρώσεων, στις οποίες θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, αρχίζει με συγκεντρώσεις των φοιτητών και σπουδαστών αύριο Δευτέρα 31/3 στα Γιάννενα και την Πέμπτη 3/4 στη Θεσσαλονίκη.

Συνεχίζεται με ανοιχτές συγκεντρώσεις στις παρακάτω πόλεις:

-- Το Σάββατο 5/4 στην Αλεξανδρούπολη.

-- Την Κυριακή 6/4 στην Καβάλα.

-- Την Πέμπτη 10/4 στη Θεσσαλονίκη.

-- Το Σάββατο 12/4 στην Κοζάνη.

-- Την Κυριακή 13/4 στην Πάτρα.

-- Την Παρασκευή 18/4 στα Γιάννενα.

-- Το Σάββατο 19/4 στο Αγρίνιο.

Μετά το Πάσχα θα ακολουθήσουν συγκεντρώσεις σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, που θα κορυφωθούν με μεγάλη συγκέντρωση στην Αθήνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ