Τρίτη 22 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
«Δυναμικά υποκατάστατα»

«"Δυναμικοί πολλαπλασιαστές του μηνύματος", "υποκατάστατα που μεταφέρουν τα μηνύματα ως γνώμες τους": Είναι μερικές από τις κωδικές ονομασίες δεκάδων πρώην αξιωματικών που "βαφτίστηκαν" στρατιωτικοί αναλυτές για να προβάλλουν τον πόλεμο στο Ιράκ μέσα από το πρίσμα του Πενταγώνου (...) μετά από μελέτη περίπου 8.000 σελίδων με ηλεκτρονικά μηνύματα και άλλες πληροφορίες (...) η έρευνα αποκαλύπτει πως κάποιοι "στρατιωτικοί αναλυτές" χρησιμοποιήθηκαν από το Πεντάγωνο ώστε να προβάλουν μόνον τη μία πλευρά των γεγονότων (...) πολλοί από τους στρατιωτικούς αναλυτές, που σημειωτέον πληρώνονταν αδρά από τα αμερικάνικα δίκτυα, είχαν "ιδιωτική ενημέρωση" από το Πεντάγωνο και πολλές φορές στενές διασυνδέσεις με εταιρίες που δρούσαν εργολαβικά στο Ιράκ» (το ρεπορτάζ στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

Πολιτική θέση είναι

«Καλή η επικοινωνιακή τακτική του κ. Αλ. Τσίπρα με την κατάληψη του γραφείου του από τους Schooligans και το δέσιμό του σε καρέκλα. Ισως όμως ο συμπαθής Αλέξης θα πρέπει να καταλάβει πως το έλλειμμα είναι οι πολιτικές θέσεις και όχι τα κόλπα του life style» (το σχόλιο στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

Χειρότερα κι από κουτόχορτο

«Η πτώση του Γιώργου Παπανδρέου προκαλεί και πολιτικές παρενέργειες και μάλιστα σε μια περίοδο κατά την οποία το ΠΑΣΟΚ είχε αναπτύξει μια δυναμική (...) η δίμηνη απουσία του ακυρώνει στην ουσία όλες τις πρωτοβουλίες που θα αναλάμβανε για τον Μάιο και Ιούνιο με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να εξασφαλίσει μια μεγάλη περίοδο ασυλίας και ο Συνασπισμός να σπεύσει να εκμεταλλευτεί το κενό» (το πρώτο θέμα στην ΑΥΡΙΑΝΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ