Σάββατο 23 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών
Ιδρυση του ΕΑΜ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αντιστασιακών Οργανώσεων (ΠΟΑΟ) προσκαλεί τα μέλη των Οργανώσεων που τη συγκροτούν - ΠΕΑΕΑ -ΠΕΣΑΘΕΑ - ΠΕΑΦΕ - ΠΕΑΥΕΑ - ΠΣΑΜΑ - ΠΕΕΠΠ - ΠΕΑΤΑΘ -Αεροπόρων, όλους τους αγωνιστές, τους φίλους της Εθνικής Αντίστασης και όλους τους Ελληνες πατριώτες, να συμμετάσχουν στο γιορτασμό της 59ης επετείου της ίδρυσης του ΕΑΜ, την Τετάρτη 27 Σεπτέμβρη 2000, στις 6 μ.μ., στο Πεδίον του Αρεως (Αγαλμα Αθηνάς).

Πρόγραμμα: To επετειακό πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα ανοίξει με τη Χορωδία της ΠΕΑΕΑ, που θα τραγουδήσει αντάρτικα τραγούδια. Στη συνέχεια, θα γίνουν χαιρετισμοί από εκπροσώπους της ΚΝΕ και του Πολιτιστικού Συλλόγου Απογόνων και Φίλων της ΕΑ και του ΔΣΕ. Ακολουθεί κεντρική ομιλία, που θα γίνει από τον λογοτέχνη Βασίλη Λιόγκαρη και το πρώτο μέρος θα κλείσει με την έγκριση ψηφίσματος.

Το δεύτερο μέρος θα καλύπτεται από καλλιτεχνικό πρόγραμμα -που θα αρχίσει στις 7 μ.μ. - και θα παρουσιαστεί από το Σύλλογο Φαρακλάδων «Εύγερος» Κεφαλλονιάς, με τη Χορωδία και Μαντολινάτα υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Παναγιώτη Μπαρμπάτη και το συγκρότημα παραδοσιακών χορών με διδασκαλία της Χριστίνας Λυκούδη. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί γύρω στις 8 μ.μ. με τον Εθνικό Υμνο.

Επέτειος

Τα Παραρτήματα Λάρισας, Κατερίνης της ΠΕΑΕΑ και η ΠΕΕΠΠ διοργανώνουν αύριο Κυριακή 24-9-2000, στα Τέμπη, πανελλαδική εκδήλωση τιμής και μνήμης του θρυλικού Μηχανικού του ΕΛΑΣ Ολύμπου και των ηρωικών νεκρών του. Καλούνται οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, καθώς και όλος ο κόσμος της περιοχής, να πάρουν μέρος στην εκδήλωση. Πούλμαν δρομολογούν: Τα Κεντρικά της ΠΕΑΕΑ: Θα ξεκινήσουν στις 6.30 π.μ. από την πλατεία Κάνιγγος. Τηλέφωνα: 82.34.296 και 88.31.368. Η ΝΕ Μαγνησίας ΠΕΑΕΑ: Θα ξεκινήσουν στις 8.30 π.μ. από το Δημαρχείο του Βόλου, τηλέφωνο: 29.003.

Ανακοίνωση

Το Παράρτημα Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας της ΠΕΑΕΑ κάνει γνωστό ότι τα γραφεία του (που είχαν μείνει κλειστά λόγω του σεισμού) επαναλειτουργούν, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, στη νέα διεύθυνση: Σαλαμίνος 3, Ν. Χαλκηδόνα(παραπλεύρως εκκλησίας Αγ. Ευφημίας). Το νέο τηλέφωνο είναι: 25.24.136.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ