Τρίτη 3 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Πρωτοβουλίες για το ζήτημα της Υγείας

Παράσταση διαμαρτυρίας στο ΙΚΑ Ηλιούπολης πραγματοποίησε χτες το Συντονιστικό Φορέων της περιοχής, με πρωτοβουλία του τοπικού παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων, αναλαμβάνοντας δράση για το μεγάλο ζήτημα της Υγείας, σε μια περιοχή όπου το ΙΚΑ καλείται να εξυπηρετήσει τις ανάγκες 70.000 και πλέον ασφαλισμένων. Σε συνάντηση με το διευθυντή των υγειονομικών επιτροπών τέθηκαν τα ζητήματα των ελλείψεων, σε κτιριακές υποδομές, ιατρικό εξοπλισμό, αλλά και η μεγάλη έλλειψη γιατρών. Οπως ενδεικτικά ανέφεραν οι φορείς, η αναμονή για ραντεβού με γιατρό ξεκινάει από τις 15 μέρες και φτάνει, σε κάποιες ειδικότητες, και τους δυόμισι μήνες!

Το Συντονιστικό Φορέων (αποτελείται από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηλιούπολης, το Σύλλογο Γυναικών Ηλιούπολης και Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων), στο πλαίσιο των αγωνιστικών του πρωτοβουλιών του για την Υγεία, πραγματοποίησε χτες συγκέντρωση των εργαζομένων και κατοίκων της Ηλιούπολης στο παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων. Στη συγκέντρωση μίλησε ο πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων Γιώργος Μηλιώνης, ενώ συμμετείχαν εκπρόσωποι των εμποροβιοτεχνών της περιοχής κ.ά.

Αποφασίστηκε η κοινή δράση των φορέων, διεκδικώντας κάλυψη των αναγκών σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΙΚΑ για να μην υπάρχουν λίστες και αναμονές, ίδρυση Κέντρου Υγείας αστικού τύπου στην περιοχή, που θα λειτουργεί με δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ