Τρίτη 3 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ
Φταίνε... τα θύματα!

Στα θύματα, δηλαδή στους νεαρούς μοτοσικλετιστές, επιρρίπτει την ευθύνη για το θάνατο της νεαρής γυναίκας στη Λευκίμμη Κέρκυρας, επιχειρώντας ξεδιάντροπα να αθωώσει τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές και να βγάλει λάδι την ίδια.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε χτες έτοιμο το πόρισμα για τη δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ, διαστρεβλώνοντας πλήρως την πραγματικότητα και βιάζοντας την αλήθεια.

«Επιτέλους, υπάρχει μια απόφαση του ΣτΕ, δηλαδή του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας. Η απόφαση αυτή έπρεπε να εφαρμοστεί», δήλωσε έμπλεος ιερής αγανάκτησης ο Θ. Ρουσόπουλος, που στη συνέχεια έδωσε την εξής εκδοχή για τα «γεγονότα»: «Κάποιοι παρανομούντες, στη διάρκεια της προσπάθειάς τους να ξεφύγουν από το μπλόκο που έβαλε η ΕΛ.ΑΣ., έφυγαν με μια μοτοσικλέτα, έπεσαν σε μια άτυχη γυναίκα που βρισκόταν στην περιοχή, με αποτέλεσμα να τη σκοτώσουν»(!). Συνεχίζοντας την προσπάθεια δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων και σύγχυσης, επέμεινε στην αθώωση των αστυνομικών οργάνων: «Το γεγονός ότι από την επέμβαση κάποιοι προσπάθησαν να ξεφύγουν για τους χ, ψ λόγους που γνωρίζουν οι ίδιοι (διότι προφανώς για να προσπαθήσουν να ξεφύγουν από εκείνο το σημείο κάτι θα είχαν να ανησυχήσουν(!)...) και στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, η μοτοσικλέτα έπεσε πάνω σε μια άτυχη γυναίκα, την τραυμάτισε και, όπως αποδεικνύεται στη συνέχεια, σε τόσο σοβαρό βαθμό ώστε να μην μπορεί να γλιτώσει τη ζωή της, αυτό δε σημαίνει ότι έχει την ευθύνη - που εσείς στην πρώτη σας ερώτηση βάλατε - η αστυνομία», ισχυρίστηκε...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ