Πέμπτη 19 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Προκαλούν ΓΣΕΕ - ΣΕΒ

«Ο "διάλογος" που ετοιμάζει η ΓΣΕΕ με τον ΣΕΒ για την ακρίβεια είναι συνέχεια των διαλόγων που τα αποτελέσματά τους τα έχουν γευτεί οι εργαζόμενοι. Είναι οι "διάλογοι" που κατέληξαν στις άθλιες και απαράδεκτες "αυξήσεις" των 77 λεπτών και του ενός ευρώ», σημειώνει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωση της Εκτελεστικής Γραμματείας σχετικά με τη συμπαιγνία ανάμεσα στους βιομήχανους και την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, η οποία «χωρίς να χάνει χρόνο έσπευσε να απαντήσει αμέσως στα κελεύσματα και τις εντολές του ΣΕΒ για έναν ακόμη διάλογο».

Το ΠΑΜΕ καλεί στις σημερινές συγκεντρώσεις που διοργανώνει σε όλη τη χώρα και τονίζει: «Οι εργαζόμενοι έχουν πείρα και απορρίπτουν από αυτούς τους "διαλόγους" και τον συγκεκριμένο για την αντιμετώπιση τάχα της ακρίβειας. Τίποτε καλό δε θα βγει από αυτούς που φέρνουν ακέραιη την ευθύνη για την τραγική κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι.

Οι εργαζόμενοι να καταδικάσουν τις πολιτικές της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης του ΠΑΣΟΚ και όσων πίνουν νερό στο όνομα της ΕΕ, του κεφαλαίου, καθώς και τις συμβιβασμένες ηγεσίες του συνδικαλιστικού κινήματος ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Να οργανώσουν την πάλη κατά της ακρίβειας, κατά των κερδών της πλουτοκρατίας. Να διεκδικήσουν λύσεις στα αιτήματά τους με βάση τις πραγματικές τους ανάγκες, που εκφράζονται από το πλαίσιο του ΠΑΜΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ