Τρίτη 3 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΔΙΕΘΝΗ
«Μεγάλη νίκη του λαϊκού κινήματος ενάντια στην ΕΕ»

Συγχαρητήριο μήνυμα της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα στο ΚΚ Δανίας,στην Κοκκινο-Πράσινη Συμμαχία και στο Κίνημα Ενάντια στην ΕΕ της Δανίας

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα έστειλε το παρακάτω συγχαρητήριο μήνυμα στο ΚΚ Δανίας, στην Κοκκινο-Πράσινη Συμμαχία της Δανίας και στο Κίνημα Ενάντια στην ΕΕ της Δανίας:

«Αγαπητοί σύντροφοι και φίλοι

Δεχτείτε τα θερμά συγχαρητήρια του Κόμματός μας για τη μεγάλη νίκη του λαϊκού κινήματος ενάντια στην ΕΕ στο δημοψήφισμα στις 28/9/2000.

Το αποτέλεσμα αυτό, που αποτελεί σημαντική συμβολή και στους αγώνες του λαού μας, αντανακλά τη συνεχώς αυξανόμενη αντίσταση στη νεοσυντηρητική, φιλομονοπωλιακή, αντιδημοκρατική, αντικοινωνική και μιλιταριστική πολιτική στη χώρα σας και στην ΕΕ.

Είναι ταυτόχρονα και μια πολύ συγκεκριμένη συνεισφορά στο παγκόσμιο κίνημα ενάντια στην καπιταλιστική παγκοσμιοποίηση, γιατί στρέφεται ενάντια στο πιο επικίνδυνο εργαλείο στην Ευρώπη για την επιβολή της.

Στη διάρκεια της μακρόχρονης καμπάνιας το κίνημά σας απέδειξε την ικανότητά του να οργανώσει τους αγώνες, να αντιπαλεύει και να κερδίζει τελικά την αντιπαράθεση με την ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία, όπως και με τα τεράστια οικονομικά μέσα της ευρωατλαντικής συμμαχίας.

Με τις καλύτερες ευχές μας για την επιτυχία στην παραπέρα δράση σας, δεχτείτε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ