Σάββατο 9 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ΚΚΕ - ΚΝΕ

Συνεχίζονται σε διάφορες περιοχές της χώρας οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ΚΚΕ - ΚΝΕ, το οποίο είναι αφιερωμένο στην 90χρονη ζωή και δράση του ΚΚΕ και στα 40χρονα της ΚΝΕ. Το πρόγραμμά έχει ως εξής:

Σήμερα Σάββατο 9 Αυγούστου:
  • Στην Τσαριτσάνη του Νομού Λάρισας, στην πλατεία του χωριού. Θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΝΕ Λάρισας και θα υπάρχει μουσικό πρόγραμμα.
  • Στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης, στις 8 το βράδυ, στο Πάρκο. Θέμα της προφεστιβαλικής είναι «Διακοπές - αναψυχή - ελεύθερος χρόνος - δικαίωμα των εργαζομένων και των νέων». Θα μιλήσει ο Ακης Οργαντζής, στέλεχος του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει μουσική συναυλία με τους «BAD LIZARNTS» και Εκθεση Βιβλίου.
  • Στο Αλιβέρι, στον Κάραβο, στις 8.30 μ.μ. Θα μιλήσει η Κατερίνα Δημάκη, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.
  • Στη Σητεία με θέμα τα Ναρκωτικά, στις 8μ.μ. στην κεντρική πλατεία. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει συζήτηση με εκπροσώπους του ΚΕΘΕΑ, την Λίλα Παναγολοπούλου, γιατρό και τη Σταυρούλα Καράμπελα, Γραμματέα της ΚΟ Σητείας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία από διάφορα συγκροτήματα.
  • Στη Νέα Κίο Αργολίδας, με θέμα: «Μικρασία - Προσφυγιά - Μετανάστες: Με τους λαούς ενάντια στον ιμπεριαλισμό για το σοσιαλισμό».
  • Στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας, στην κεντρική πλατεία, στις 9 το βράδυ.
Αύριο Κυριακή

«Ελα να παλέψουμε όλοι μαζί για μια κοινωνία όχι με ελεύθερα τα ναρκωτικά, αλλά ελεύθερη από ναρκωτικά» είναι το θέμα της εκδήλωσης που γίνεται αύριο Κυριακή στη Ρόδο στο Πάρκο του Αϊ Γιάννη στο Αραπάκι, στις 8 μμ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προβολή DVD με θέμα τα ναρκωτικά, χαιρετισμό, συναυλία με μαθητικά και νεανικά συγκροτήματα, με ρεπερτόριο ροκ, έντεχνο αλλά και παραδοσιακό.

Επίσης, αύριο προφεστιβαλική εκδήλωση πραγματοποιείται στις Καλύβες Χανίων, στις 9 μ.μ.

-- Την Τρίτη 12 Αυγούστου, ο Δ. Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε προφεστιβαλική εκδήλωση στη Δεσφίνα Φωκίδας, στις 9 μ.μ. με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ