Τρίτη 2 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2008
ΠΑΣΥ
Αγωνιστικό κάλεσμα για το Σάββατο

Σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στα εγκαίνια της ΔΕΘ το Σάββατο 6/9 στις 7μμ στην πλατεία ΧΑΝΘ καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους η Γραμματεία Θεσσαλονίκης της ΠΑΣΥ.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η ΠΑΣΥ σημειώνει πως «για να υπάρχει αποτέλεσμα και προοπτική στους αγώνες μας, απαραίτητες προϋποθέσεις είναι:

  • Η ανασυγκρότηση του συνδικαλιστικού μας κινήματος, η συγκρότηση νέων Ενωτικών Αγροτικών Συλλόγων και η ολοκληρωτική απαξίωση και απομόνωση των νόθων και συμβιβασμένων ηγεσιών ΠΑΣΕΓΕΣ - ΣΥΔΑΣΕ - ΓΕΣΑΣΕ, που παίζουν ενεργό ρόλο στην προώθηση όλων των αντιαγροτικών επιλογών.
  • Η συμμαχία και η κοινή δράση με την εργατική τάξη και το ΠΑΜΕ του αγώνα, με τα άλλα λαϊκά στρώματα, ενάντια στην ίδια αντιλαϊκή πολιτική που γεννάει τα προβλήματά μας, την ΕΕ και την πολιτική των κυβερνήσεων του κεφαλαίου.
  • Η πάλη για την αλλαγή των συσχετισμών, η καταδίκη του δικομματισμού και των όποιων κεντροαριστερών και κεντροδεξιών παραλλαγών του, το άνοιγμα του δρόμου για μια φιλολαϊκή και φιλοαγροτική πολιτική».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ