Τετάρτη 17 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΛΙΟΣΙΑ: Σε παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του Δήμου Ανω Λιοσίων προχωρούν αύριο Πέμπτη, στη 1.30 το μεσημέρι, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, η ΟΒΣΑ και σωματεία της περιοχής ενάντια στην απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης για κατάργηση της κυριακάτικης αργίας. Με ανακοίνωσή της και η ΝΑΣ Δυτικής Αττικής καλεί τους επαγγελματοβιοτέχνες - εμπόρους και τους εργαζόμενους στα Ανω Λιόσια να ακυρώσουν στην πράξη αυτή την απόφαση. Την απόφαση καταγγέλλει ακόμα η «Λαϊκή Αγωνιστική Ενότητα Ανω Λιοσίων», ενώ στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου των Ανω Λιοσίων θα περιοδεύσει σήμερα στις 9 π.μ. ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας.

ΦΑΡΜΑΚΟ: Να καταδικάσουν την τρομοκρατική απόλυση του Γιάννη Τασιούλα και μποϊκοτάροντας τα προϊόντα της εταιρείας, καλεί τους καταναλωτές το Συνδικάτο Φαρμάκου Αθήνας, σημειώνοντας σε ανακοίνωσή του ότι θα συνεχίσει τις αγωνιστικές παρεμβάσεις ενάντια σε τέτοιου είδους πρακτικές τρομοκράτησης των εργαζομένων.

ΜΕΤΡΟ: Προειδοποιητική 4ωρη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 μ.μ., έχουν προγραμματίσει για αύριο Πέμπτη οι εργαζόμενοι στο μετρό. Διαμαρτύρονται για την παρελκυστική τακτική που ακολουθεί η διοίκηση στην υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το 2008, καθώς και για την άρνησή της να εφαρμόσει την προηγούμενη σύμβαση (2006 - 2007).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ