Τρίτη 4 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ
Καμία καθυστέρηση στην... απομάκρυνση υλικού του ΚΚΕ

Μπορεί στην έκδοση των αποφάσεων των δικαστηρίων - και κυρίως του Πρωτοδικείου Αθήνας - να υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση και οι διάδικοι να ταλαιπωρούνται για χρόνια μέχρι να τελεσιδικήσει μια υπόθεση. Ωστόσο, η διοίκηση του Πρωτοδικείου Αθήνας δε συμπεριφέρεται με την ίδια δυστοκία και νωθρότητα, όταν αφορά κοινωνικές και πολιτικές δραστηριότητες.

Η Αχτίδα Δικηγόρων της ΚΟΑ του ΚΚΕ τοποθέτησε στο χώρο της πρώην Σχολής Ευελπίδων προπαγανδιστικό υλικό που ενημέρωνε τους δικηγόρους της Αθήνας για τη σημερινή εκδήλωση - συζήτηση της Αχτίδας Δικηγόρων για τις θέσεις του 18 Συνεδρίου του Κόμματος. Οι υπεύθυνοι του Πρωτοδικείου αμέσως έδωσαν εντολή να απομακρυνθεί το ενημερωτικό υλικό και να... αποκατασταθεί η τάξη!

Σε ανακοίνωσή της η Αχτίδα Δικηγόρων της ΚΟΑ του ΚΚΕ καταγγέλλει τις ενέργειες της διοίκησης του Πρωτοδικείου Αθήνας, καθώς χωρίς λόγο και αιτία διέταξε τη φρουρά του Πρωτοδικείου να αφαιρέσει κάθε πολιτικό υλικό και ανακοίνωση του ΚΚΕ που προπαγάνδιζε τη σημερινή εκδήλωση για τις θέσεις του 18ου Συνεδρίου του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ