Κυριακή 23 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
90 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ
Σημαντικοί σταθμοί στην πορεία του ΚΚΕ και του εργατικού κινήματος

Εγκαινιάζεται επίσημα, σήμερα Κυριακή, ώρα 11 το πρωί, στο περίπτερο 10 της ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη, η Εκθεση Φωτογραφιών και Ντοκουμέντων του ΚΚΕ

Motion Team

Μια από τις πλέον σημαντικές εκθέσεις που έχουν παρουσιαστεί για τους αγώνες της εργατικής τάξης και του ΚΚΕ, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν οι εργαζόμενοι, η νεολαία, ο λαός της Θεσσαλονίκης από την περασμένη Τετάρτη. Πρόκειται για την Εκθεση Φωτογραφίας, Ντοκουμέντων και Αντικειμένων, που διοργάνωσε η ΚΕ του ΚΚΕ προς τιμήν των 90χρονων του ΚΚΕ, η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε και γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο Δήμο της Νίκαιας. Σήμερα Κυριακή, ώρα 11 το πρωί, στο περίπτερο 10 της ΔΕΘ, γίνονται τα επίσημα εγκαίνια της Εκθεσης, που θα λειτουργεί, καθημερινά, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 μ.μ., και μέχρι τις 19 Δεκέμβρη.

Ηδη, οι επισκέπτες στις λίγες πρώτες μέρες λειτουργίας της Εκθεσης, κατά την έξοδό τους, δήλωναν εντυπωσιασμένοι και ιδιαίτερα συγκινημένοι, ενώ οι νεότεροι τόνιζαν ότι έμαθαν για ξεχωριστά και σημαντικά γεγονότα που δεν τους μίλησαν γι' αυτά στο σχολείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ