Παρασκευή 5 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ολοι στην απεργία με το ΠΑΜΕ

Παράλληλα με τους εργάτες, φοιτητές, σπουδαστές και μαθητές αποφασίζουν τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση

Με αμείωτους ρυθμούς οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ συνεχίζουν τις εξορμήσεις για την πανεργατική απεργία στις 10 Δεκέμβρη, καθώς η ένταση της αντεργατικής επίθεσης που σηματοδοτούν και οι προτάσεις Μίχαλου αναδεικνύει την επιτυχία της σε καθήκον κάθε εργαζόμενου. Στην Αθήνα, η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα γίνει στην Ομόνοια, στις 10.30 το πρωί. Στη Θεσσαλονίκη, στο Αγαλμα του Βενιζέλου, στις 10 το πρωί. Στον Πειραιά, στις 10.30 το πρωί, στην πλατεία Λουδοβίκου του Ηλεκτρικού Σταθμού.

Οι περιοδείες συνεχίζονται σήμερα Παρασκευή, σε Schebley, «Σουλτζή», «Ευαγγελισμό», επισιτιστικά καταστήματα Γλυφάδας και Βουλιαγμένης. Αύριο Σάββατο, περιοδείες θα γίνουν, μεταξύ άλλων, σε οικοδομές και ξενοδοχεία στο Σύνταγμα. Επίσης, αύριο το πρωί, οι μαζικοί φορείς του Δήμου Βύρωνα πραγματοποιούν πικετοφορία, στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (πρώην Ταπητουργείου).

Οχι μόνο τη συμμετοχή τους στις απεργιακές συγκεντρώσεις, αλλά και τη συμβολή τους στην οργάνωση και την περιφρούρηση της απεργίας της 10ης Δεκέμβρη, αποφασίζουν φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι. Αποφάσεις συμμετοχής έχουν μέχρι στιγμής οι σύλλογοι: Φιλοσοφικής Αθήνας, Ηλεκτρολόγων - Μηχανολόγων Θεσσαλονίκης, Φιλολογίας και Αρχιτεκτόνων Πάτρας, Φυτικής Παραγωγής και Ειδικής Αγωγής Βόλου, που θα διαδηλώσουν σε όλη τη χώρα με τις ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ. Παράλληλα, να συμμετάσχουν και να διαδηλώσουν μαζί με τους γονείς τους στην απεργία, συζητούν και οι μαθητές στα 15μελή συμβούλια και σε συνελεύσεις στα σχολεία τους. Ηδη δε, απόφαση συμμετοχής στην απεργία και στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα έχει πάρει ο Σύλλογος Σπουδαστών Δημόσιων ΙΕΚ (ΣΥΣΔΙΕΚ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ