Σάββατο 6 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΕΩΝ ΘΡΙΑΣΙΟΥ
Δράση ενάντια στη ρύπανση των βιομηχανιών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του «Στρατοπέδου Ξηρογιάννη», στη Λίμνη Κουμουνδούρου, εκεί όπου η κυβέρνηση σχεδιάζει να μετεγκαταστήσει τις δεξαμενές πετρελαίου του Περάματος, πραγματοποίησε το Συντονιστικό Φορέων Θριασίου την περασμένη Δευτέρα. Ηταν η δεύτερη συγκέντρωση, μέσα σε λίγους μήνες, του Συντονιστικού στον Ασπρόπυργο, στο πλαίσιο της δράσης του για την προστασία της ζωής και του περιβάλλοντος, ενάντια στα μεγάλα βιομηχανικά συμφέροντα που δρουν ασύδοτα στην περιοχή του Θριασίου.

Κάτοικοι και φορείς της περιοχής με συνθήματα, όπως, «Οχι άλλη μόλυνση», «Οχι στις δεξαμενές», εξέφρασαν για μία ακόμα φορά την αντίθεση στις πολιτικές επιλογές κυβέρνησης, Νομαρχιακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που εξυπηρετούν την ασυδοσία του μεγάλου κεφαλαίου υποβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής και το περιβάλλον της περιοχής. Τη συγκέντρωση χαιρέτισε ο Αλέξης Τσοκάνης, από το Σύλλογο Ελεύθερων Επαγγελματιών - Εμπόρων Ασπροπύργου, και ο Αντώνης Κοναξής, πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Παραλίας Ασπροπύργου.

Κάτοικοι και φορείς ανανέωσαν το αγωνιστικό ραντεβού για τη νέα συγκέντρωση που διοργανώνει το Συντονιστικό την Τρίτη 16 του Δεκέμβρη στις 6 μ.μ., στην πύλη της τσιμεντοβιομηχανίας «Τιτάν» στην παραλία Ελευσίνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ