Σάββατο 3 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΓΑΖΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Αποστολή στην Παλαιστίνη
  • Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ θα βρεθεί στην περιοχή την Παρασκευή
  • Κάλεσμα για τη μεγάλη συναυλία της Τετάρτης
  • Παραδίδεται τη Δευτέρα η πρώτη παρτίδα του φαρμακευτικού υλικού

Κορυφώνονται μέρα με τη μέρα οι πρωτοβουλίες που από την πρώτη ώρα ανέλαβε το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο προκειμένου να εκφραστεί πολύμορφα η αλληλεγγύη της εργατικής τάξης της Ελλάδας στον σπαρασσόμενο παλαιστινιακό λαό.

  • Την Παρασκευή 9 του Γενάρη αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ θα επισκεφτεί την Παλαιστίνη και θα έχει συνάντηση με την ηγεσία της Γενικής Συνομοσπονδίας Παλαιστινίων Εργατών, προκειμένου να εκφράσει τη συμπαράσταση των Ελλήνων εργαζομένων στο λαό της Παλαιστίνης. Παράλληλα, συνεχίζεται από το ΠΑΜΕ και τα ταξικά συνδικάτα η συγκέντρωση φαρμάκων για τον παλαιστινιακό λαό που δολοφονείται εν ψυχρώ από το Ισραήλ με τη στήριξη των ΗΠΑ και της ΕΕ.
  • Τη Δευτέρα 5 του Γενάρη στις 12 το μεσημέρι, το ΠΑΜΕ θα παραδώσει στην πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Αθήνα την 1η παρτίδα από το φαρμακευτικό υλικό που έχει ήδη συγκεντρωθεί. Υπενθυμίζεται ότι φαρμακευτικό υλικό και χρήματα συγκεντρώνουν και το Εργατικό Κέντρο Λάρισας μαζί με την τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ. Η παράδοση του φαρμακευτικού υλικού γίνεται στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας (2ος όροφος, 8 π.μ. - 2 μ.μ.), ενώ η κατάθεση χρημάτων γίνεται σε λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, με αριθμό 397/29611051 (αντιστοιχεί στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας).
  • Τέλος, το ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στη συναυλία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό που συνδιοργανώνει με την ΕΕΔΥΕ, την ΟΓΕ και την «Πολιτιστική Παρέμβαση», την Τετάρτη 7 του Γενάρη στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά) στις 6 το απόγευμα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ