Πέμπτη 23 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Αγωνιστικά και το νέο χρόνο

Το σωματείο εύχεται μια καλύτερη χρονιά, αλλά και αγωνιστική

«Θα συνεχίσουμε τους αγώνες μας ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης για διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης. Δε θα σταματήσουμε μέχρι να δικαιωθούμε». Αυτό το αγωνιστικό μήνυμα στέλνει το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Ιωαννίνων με ανακοίνωσή του προς τους συνταξιούχους όλης της χώρας, ενόψει της νέας χρονιάς και της συνάντησης που θα έχουν με τον πρωθυπουργό στις 13 του Γενάρη.

Στο μήνυμά τους, οι συνταξιούχοι του νομού, εύχονται «το 2000 να είναι χρόνος ειρήνης και αδελφοσύνης των λαών. Χωρίς πολέμους και βομβαρδισμούς. Να λύνονται τα όποια προβλήματα με ισότιμο διάλογο. Οι συνταξιούχοι, οι εργαζόμενοι, οι λαοί, δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους».

Ταυτόχρονα, το Σωματείο Συνταξιούχων κάνει τον απολογισμό του, σημειώνοντας ότι στο χρόνο που πέρασε, έδωσε πολλές μάχες για την επίλυση των προβλημάτων των συνταξιούχων, για καλύτερη περίθαλψη, ανθρώπινες συντάξεις, για τη μη διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης. Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση: «Ο χρόνος που πέρασε σημαδεύτηκε από γεγονότα απανθρωπιάς και βαρβαρότητας. Οι ισχυροί του κόσμου Αμερικάνοι ιμπεριαλιστές και οι "πολιτισμένοι" Ευρωπαίοι έχουν στόχο να αφαιρέσουν όλες τις κατακτήσεις των λαών. Βομβαρδίζουν όποιον αντιστέκεται για την ελευθερία και τη δημοκρατία, κάνουν εγκλήματα σε βάρος της ανθρωπότητας και προς όφελος των πλουτοκρατών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ