Σάββατο 16 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Προβοκάτορες με πατέντα

ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ. συνεχίζουν τη σπέκουλα για δήθεν σχέσεις του ΚΚΕ με την επιχείρηση «Γερμανός» και εμπλοκή του στο σχετικό σκάνδαλο. Το ΚΚΕ, λένε, έχει σχέσεις με τον «Γερμανό», γιατί ο Πάνος Γερμανός ήταν κάποτε στην ΚΝΕ. Και ο Πάγκαλος ήταν στο ΚΚΕ, αυτό δε σημαίνει ότι σήμερα το ΚΚΕ έχει καμία σχέση μαζί του. Ο ΛΑ.Ο.Σ., επιχειρώντας να προβοκάρει το ΚΚΕ, αποδείχτηκε ότι χρησιμοποιούσε πλαστογραφημένα πρακτικά της Βουλής. Το ΚΚΕ ούτε είχε ούτε έχει έστω και μισή μετοχή!

Το ΚΚΕ, λένε, έχει ασυλία από την Εφορία. Μόνο ασυλία δεν έχει το ΚΚΕ. Ασυλία έχει ο Πάγκαλος και όλοι όσοι ρίχνουν λάσπη στο ΚΚΕ και εξαπολύουν κατηγορίες που γεννά το κεφάλι τους, χωρίς την παραμικρή απόδειξη, ένδειξη ή έστω στοιχείο. Λένε και ξαναλένε χωρίς να φέρνουν ούτε μια απόδειξη. Ζήτησε κανείς στοιχεία από τον Πάγκαλο γι' αυτά που λέει για το ΚΚΕ ή του αναγνωρίζεται το αλάθητο του πάπα ως εύσημο για τις υπηρεσίες του στο χτύπημα του ΚΚΕ;

Οσο για την εφορία, ξέρουν, και αν δεν ξέρουν ας το μάθουν, το ΣΔΟΕ έχει κάνει ελέγχους και στην Τυποεκδοτική, και στον «Ρ», και στον «902». Ας αφήσουν, λοιπόν, τα περί ασυλίας, γιατί δε τους ενδιαφέρει η διαφάνεια. Ολοι αυτοί λένε ψέματα στο λαό, γιατί κρύβουν δικές τους πομπές από τη διαπλοκή και το χρηματισμό τους από το κεφάλαιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ