Τρίτη 31 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΔΙΕΘΝΗ
«Ευχαριστούμε το ΚΚΕ για τις προσπάθειές του»

Επιστολή της Παλαιστινιακής Παροικίας στην Ελλάδα προς τον «Ρ»

Με επιστολή του προς τον «Ρ», το Διοικητικό Συμβούλιο της Παλαιστινιακής Παροικίας στην Ελλάδα εκφράζει τις «θερμές ευχαριστίες του» προς το ΚΚΕ για την αποστολή του στα παλαιστινιακά εδάφη, αλλά και για τη «στάση αλληλεγγύης» που τηρεί προς τον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού. Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Εκ μέρους της Παλαιστινιακής Παροικίας στην Ελλάδα, ευχαριστούμε θερμά την Γενική Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, κυρία Αλέκα Παπαρήγα, και όλη την αποστολή του ΚΚΕ που γύρισε από τα κατεχόμενα εδάφη της Παλαιστίνης. Χαιρετίζουμε τη στάση του ΚΚΕ, στάση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, που αγωνίζεται να αποκτήσει ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ.

Η στάση της Ισραηλινής κυβέρνησης που καταπιέζει το λαό μας και η σφαγή των παιδιών της Παλαιστίνης συνεχίζεται με την απόλυτη υποστήριξη της ιμπεριαλιστικής πολιτικής των ΗΠΑ.

Ο άμαχος πληθυσμός της Παλαιστίνης έχει αποφασίσει να συνεχίσει την ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ μέχρι να αποκτήσει όλα τα δικαιώματά του και να εφαρμοστούν όλες οι αποφάσεις του ΟΗΕ.

Και πάλι ευχαριστούμε το ΚΚΕ για την υποστήριξή του στον Παλαιστινιακό λαό, για την προσπάθειά του να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για την ακριβή κατάσταση, και να βοηθήσει στο κίνημα αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό λαό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ