Σάββατο 27 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

«ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ»: Την απόλυση του Αντρέα Αρταβάνη, που επί δυόμιση χρόνια εργαζόταν στην εταιρεία «Γενική Ταχυδρομική», καταγγέλλει το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας. Λόγος της απόλυσης είναι η συνδικαλιστική δράση του εργαζόμενου που ήρθε σε επαφή με το Σωματείο και δραστηριοποιήθηκε κάνοντας γνωστό στους συναδέλφους του τα δικαιώματα που έχουν βάσει της συλλογικής σύμβασης εργασίας.

«ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»: Την απόλυση της ψυχολόγου Κατερίνας Βεζύρη, εργαζόμενης στις εγκαταστάσεις του κέντρου «Χαμόγελο του παιδιού» στα Μελίσσια καταγγέλλει το ΠΑΜΕ Υγείας και Πρόνοιας. Οπως σημειώνει, η εργοδοσία δήλωσε στην εργαζόμενη ότι απολύεται επειδή δε μπορεί να πληρώνει τόσα λεφτά για τη ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών.

ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ: Σε 24ωρη απεργία προχωρούν τη Δευτέρα 29 Ιούνη οι εργαζόμενοι στις τράπεζες, καθώς οι τραπεζίτες αρνούνται να προσέλθουν στις διαπραγματεύσεις για την υπογραφή Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Υπενθυμίζεται ότι είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά που οι τραπεζίτες υιοθετούν αυτή τη στάση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ