Παρασκευή 3 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
Επιλογές
Μελωδικές προσκλήσεις
Βασίλης Καζούλλης
Βασίλης Καζούλλης
  • Ο πιανίστας - συνθέτης Σταύρος Λάντσιας εμφανίζεται μέχρι και την Κυριακή, στο «Αερικό» (Αγαθάρχου 4-6 Ψυρρή). Παρουσιάζει συνθέσεις από το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο «Επιστροφή», αγαπημένες μελωδίες από τον κινηματογράφο και ανέκδοτα έργα του.
  • Ο Βασίλης Καζούλης τραγουδά στο «Μετρό» (Κάλβου και Γκύζη). Μέχρι την Κυριακή θα παρουσιάζει επιλογές από τη δισκογραφία του, από το «Μπλε μωρό» μέχρι το πρόσφατο «Τόσες αποστάσεις». Ωρα έναρξης: σήμερα και αύριο 10.30 μ.μ., Κυριακή 8.30 μ.μ.
  • «Τα Φώτα που σβήνουν», το γκρουπ που χαρακτηρίστηκε ως το πιο ελπιδοφόρο του '99, εμφανίζονται σήμερα (11 μ.μ.) «Στον Αέρα» (κεντρική πλατεία Πετρούπολης) με γνωστά και ανέκδοτα τραγούδια τους. Στον ίδιο χώρο, αύριο (11 μ.μ.), οι «Βαβυλώνα» θα παρουσιάσουν το νέο, ακυκλοφόρητο δίσκο τους και γνωστά κομμάτια.
  • Με μαέστρο τον Τούρκο αρχιμουσικό Χικμέτ Σιμσέκ, θα δώσει συναυλία η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, την Κυριακή (8.30 μ.μ.), στη μεγάλη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής. Θα παρουσιάσει το «Πρελούδιο και δύο χορούς» του Τούρκου συνθέτη Φερίτ Αλνάρ, το «Κοντσέρτο για δύο πιάνα και ορχήστρα, έργο 88» του Γερμανού Μαξ Μπρουχ, με σολίστ το αναγνωρισμένο πιανιστικό ντούο των Χρήστου Παπαγεωργίου και Γιώργου Πέτρου και τη «Συμφωνία σε ντο μείζονα» του Ζορζ Μπιζέ.
  • Τη «Σταχτοπούτα» του Ροσίνι, ειδικά διαμορφωμένη για παιδιά, παρουσιάζει η Εθνική Λυρική Σκηνή κάθε Κυριακή (11 π.μ.), σε σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη.
  • Στο «Τσάι στη Σαχάρα» (Λαοδικείας 18, Ιλίσια) σήμερα και αύριο (10.30 μ.μ.), ο Λάκης Παππάς θυμίζει τις μέρες της παλιάς μπουάτ. Στον ίδιο χώρο, τη Δευτέρα, τραγουδά ο Μιχάλης Βιολάρης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ