Σάββατο 4 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Στην έδρα τους τα φαβορί

Συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής Κατηγορίας με την 5η αγωνιστική. Οι πρωτοπόροι Αιγάλεω, Προοδευτική και Απόλλων Αθηνών έχουν εύκολο έργο και αναμένεται να μην υπάρχουν εκπλήξεις.

Το Αιγάλεω υποδέχεται στην έδρα του το νεοφώτιστο Ναυπακτιακό Αστέρα που προσπαθεί και τα καταφέρνει μέχρι στιγμής να είναι μια αξιοπρόσεκτη ομάδα στην κατηγορία. Τους γηπεδούχους απασχολεί το γηπεδικό πρόβλημα που προέκυψε, καθώς την ίδια ώρα στο ίδιο γήπεδο είναι προγραμματισμένο από την ΕΠΣΑ να γίνει και το παιχνίδι του Περιστερίου με τον Ιωνικό Νέας Ιωνίας. Από αγωνιστικής πλευράς οι παίκτες του «Σίτι» δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα, ενώ στην αντίπερα όχθη τρεις αναμένεται να απουσιάσουν λόγω τραυματισμών.

Στη Ριζούπολη, ο Απόλλωνας φιλοξενεί τα Τρίκαλα και ο προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Γιώργος Βαζάκας συνιστά την προσοχή των παικτών του στο παιχνίδι καθώς θεωρεί ότι το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για τους Τρικαλινούς λόγω των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων μέσα στην έδρα τους. Αντίθετα, τους φιλοξενούμενους απασχολούν τα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς πέντε παίκτες θα απουσιάσουν από το παιχνίδι (Ο αγώνας θα μεταδοθεί σήμερα σε επανάληψη από τον «902» ΤV στις 21.45).

Στην Κρήτη, η Προοδευτική θα αντιμετωπίσει τον Αγιο Νικόλαο και θα προσπαθήσει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να μείνει κοντά στην κορυφή. Οι γηπεδούχοι γνωρίζουν ότι ο αγώνας είναι δύσκολος, αλλά όπως τόνισε ο προπονητής τους, Κώστας Μαυρίδης: «Μέσα στο γήπεδό μας όμως είμαστε υποχρεωμένοι να ξεπερνάμε όλα τα προβλήματά αν θέλουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής έχουν ως εξής: Καβάλα - Απόλλων Καλαμαριάς, Παναιγιάλειος - Ολυμπιακός Β., Ακράτητος - Ελευσίνα, Καλλιθέα - Παναιτωλικός και Λάρισα - Πανσερραϊκός. Ολα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 15.00 εκτός της αναμέτρησης του Αιγίου που θα αρχίσει στις 17.00


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ