Σάββατο 4 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
«Αιώνια» κόντρα

Το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων, Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας των ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι οι μόνοι που διατηρούν το αήττητο στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί. Αντίθετα, οι «πράσινοι» προέρχονται από δύο ήττες, όμως παραμένουν πάντα υπολογίσιμοι.

Αλλωστε κάποιο ανάλογο σκηνικό επικρατούσε και πριν την περσινή αναμέτρηση, αλλά ο Παναθηναϊκός είχε κάνει την έκπληξη κερδίζοντας τους Πειραιώτες. Στην προϊστορία πάντως τα πρωτεία έχει ο Ολυμπιακός, αφού σε 78 αγώνες έχει 47 νίκες έναντι 31.

Πάντως, η κόντρα των «αιωνίων» δεν είναι το μοναδικό ντέρμπι της αγωνιστικής. Στο «Γεώργιος Μόσχος» η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ηρακλή, με τους γηπεδούχους να έχουν στόχο να... ρεφάρουν την ήττα στην Ορεστιάδα. Ενδιαφέρον όμως έχει και το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη μέχρι τώρα ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος ΕΑ Πατρών. Γερή... κόντρα όμως αναμένεται να γίνει και στην Κυψέλη, όπου ο Πανελλήνιος φιλοξενεί τον Ιωνικό Νικαίας.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής και οι διαιτητές: Σάββατο (Γλυφάδας 18.00) Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, («Γ. Μόσχος» 18.30) ΑΕΚ - Ηρακλής, (Κυψέλη 19.00) Πανελλήνιος - Ιωνικός Νικ., (Ολυμπιάδας 19.00) Ολυμπιάς Πατ. - Αρης, (Πλάτωνα 19.30) Αρης Νικ. - Ορεστιάδα, (ΠΑΟΚ 19.30) ΠΑΟΚ - ΕΑ Πατρών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ