Σάββατο 4 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Θέλει να σφραγίσει την πρόκριση

Επιστροφή στην... Ευρώπη για την Αναγέννηση Αρτας στο χάντμπολ, που σήμερα, στις 17.00, καλείται να αντιμετωπίσει, για τη δεύτερη προκριματική φάση του κυπέλλου πρωταθλητριών της «Γηραιάς Ηπείρου», την Ολύμπια Λιουμπλιάνας στη Σλοβενία. Η ελληνική ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα τον προπονητή, Τίμπι Μίλεα, καθώς ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας δίνει θεωρητικά και το... μισό εισιτήριο της πρόκρισης.

Πέραν της Ευρώπης, αγώνες θα γίνουν στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα για τα πρωταθλήματα της Α1 ανδρών και γυναικών. Στους άνδρες, για την 4η αγωνιστική, ο Πανελλήνιος υποδέχεται το ΒΑΟ (15.00), ο Αθηναϊκός φιλοξενεί το ΣΑΚΑ (18.00), τα Βριλήσσια αναμετριούνται με τον Αρχέλαο (19.15) ενώ, ο ΠΑΟΚ «κοντράρεται» με το Δούκα (17.30).

Την Κυριακή θα γίνει το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής μεταξύ των Σχολών Ξυνή και του ανανεωμένου Φιλίππου (ΕΤ-3, απευθείας 15.30). Για την 4η αγωνιστική της Α1 γυναικών τα παιχνίδια έχουν ως εξής: Ν. Ιωνία - Εθνικός Κοζάνης, Φίλιππος Β. - Παναθλητικός, Ζαφειράκης - Φιλαθλητικός και Ελπίδες Δράμας - Θρίαμβος Πάτρας. Αύριο θα διεξαχθεί το παιχνίδι μεταξύ του Αρη Νικαίας και του Μακεδονικού.

  • Τέλος, την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της προ-εθνικής μας ομάδας των εφήβων, ενόψει της προετοιμασίας για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν στην Ελλάδα, το Μάρτη του 2001.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ