Σάββατο 4 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αγωνιστική με... δόσεις

Αγωνιστικό διήμερο για τη Β' Εθνική Κατηγορία καθώς διεξάγεται σε δύο δόσεις. Το Σάββατο, που θα διεξαχθεί και το κυρίως πιάτο της 2ης αγωνιστικής, ξεχωρίζει το παιχνίδι μεταξύ του Εθνικού και του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης. Η ιστορική ομάδα του Πειραιά ξεκίνησε νικηφόρα την κούρσα του πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας και όπως είναι φυσικό, οι παίκτες του Δημήτρη Θεοφάνη θέλουν να φύγουν νικητές από το γήπεδο της Ελευσίνας.

Τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια έχουν ως εξής: Πατραϊκός - Αναγέννηση Καρδίτσας, Πιερικός - Λεωνίδιο, Κοζάνη - Λύκοι και Κιλκισιακός - Χαλκηδόνα.

Αύριο θα διεξαχθούν τα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια όπου και θα ρίξουν την αυλαία της 2ης αγωνιστικής. Το πιο σημαντικό παιχνίδι της ημέρας θα γίνει στο Μαρκό, όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τη Λαμία. Οι δύο σύλλογοι ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους τη νέα σεζόν και έτσι η νίκη αποκτά ιδιαίτερη σημασία για τη συνέχεια. Οι γηπεδούχοι δε θα έχουν αγωνιστικά προβλήματα, ενώ στο στρατόπεδο της Λαμίας επικρατεί αισιοδοξία παρά τις ελλείψεις που αναμένεται να υπάρχουν.

Τα παιχνίδια της Κυριακής έχουν ως εξής: Ατρόμητος - Ιάλυσος (21.45 «902» TV, μαγνητοσκόπηση), Βέροια - Αμπελόκηποι και Αχαρναϊκός - Νάουσα. Ολα τα παιχνίδια του διημέρου αρχίζουν στις 15.00 εκτός της αναμέτρησης της Κοζάνης με τους Λύκους που θα αρχίσει στις 17.00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ