Τρίτη 28 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ξαναζεσταίνουν τα σενάρια

Με αφορμή τη σύλληψη του Α. Λεσπέρογλου άρχισε το σούρτα -φέρτα πληροφοριών και σεναρίων από τα ΜΜΕ. Αλλα συνέδεσαν τον κατηγορούμενο με την «17Ν», αλλά είναι συγκρατημένα για τις πιθανότητες εξάρθρωσης της τρομοκρατίας στη χώρα μας, αλλά σκαλίζουν τις υποθέσεις των συνηθισμένων υπόπτων, πολλοί από τους οποίους αθωώθηκαν από τα δικαστήρια, αφού τα κατηγορητήρια που αντιμετώπισαν ήταν ισχνά ή σαθρά και ορισμένα από αυτά κατέρρευσαν. Το τοπίο γύρω από το θέμα της τρομοκρατίας το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι γκρίζο, όπως γκρίζο και θολό είναι το τοπίο που αφορά δραστηριότητες στις οποίες μπλέκονται διάφοροι κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί.

Κοινό στοιχείο των περισσότερων δημοσιευμάτων αποτελεί η ανάμειξη υπηρεσιών των ΗΠΑ που σε... συνεργασία με τις ελληνικές είχαν στο στόχαστρο τον Α. Λεσπέρογλου.

Τα περισσότερα δημοσιεύματα συγκλίνουν στο θέμα της συμφωνίας αστυνομικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας-ΗΠΑ, που αποτελεί θέμα άμεσης προτεραιότητας για την αμερικάνικη εξωτερική πολιτική. Η σύλληψη αυτή επιταχύνει τις διαδικασίες για την υπογραφή της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ