Τρίτη 28 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πέντε τροχαία ατυχήματα με δύο νεκρούς

Πέντε τροχαία ατυχήματα με δύο νεκρούς και τρεις βαριά τραυματίες σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του εορταστικού τριημέρου στο Νομό Θεσσαλονίκης, με κύρια αιτία, σύμφωνα με την αστυνομία, την υπερβολική κατανάλωση οινοπνεύματος από πλευράς των οδηγών.

Την παραμονή των Χριστουγέννων στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της γέφυρας του Πανοράματος, ο Σταύρος Καλπάκης έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε στο τσιμεντένιο τοίχο της γέφυρας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο ίδιος και να τραυματιστεί βαριά η συνεπιβάτης του Μαρία Σκιαθαρέση.

Τρία τροχαία ατυχήματα, εκ των οποίων το ένα θανατηφόρο, σημειώθηκαν στο Νομό ανήμερα των Χριστουγέννων. Θανάσιμα τραυματίστηκε ο Χρήστος Πεχλιβανίδης, όταν έχασε το έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής οδού Ασσήρου Λαγκαδά, και προσέκρουσε πάνω σε δέντρο. Βαριά τραυματίστηκε ο Μιλτιάδης Αδρεάδης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην επαρχιακή οδό Θέρμης Πανοράματος, εκτράπηκε από την πορεία του και προσέκρουσε διαδοχικά πάνω σε τσιμεντένιο τοιχίο και σε οριοδείκτη και στη συνέχεια ανατράπηκε. Επίσης, στη Θέρμη αυτοκίνητο που οδηγούσε Σάββας Τζίλης συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 16χρονος Π. Κ., με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά ο τελευταίος.

Χτες τα ξημερώματα, ο Πλαστήρας Ξυλάς προσέκρουσε πάνω σε πινακίδα και στη συνέχεια παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά τον πεζό Απόστολο Μαΐδη. Ο οδηγός που εγκατέλειψε το θύμα του στον τόπο του ατυχήματος συνελήφθη μία ώρα αργότερα και διαπιστώθηκε ότι ήταν υπό την επήρεια μέθης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ