Παρασκευή 10 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Ας κρατήσουν οι χοροί

Ο Αγγελος Αναστασιάδης έχει κάθε λόγο να καμαρώνει γιά την ομάδα του

Sportidea

Ο Αγγελος Αναστασιάδης έχει κάθε λόγο να καμαρώνει γιά την ομάδα του
Το ευρωπαϊκό ταπεραμέντο και το ελληνικό πείσμα του Παναθηναϊκού έλαμψε την περασμένη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, κάνοντας τη «μεγάλη κυρία» να μοιάζει πολύ μικρή... Η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη δίκαια πανηγύρισε την ιστορική πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ύστερα από το επιβλητικό 3-1 (σκόρερ οι Σόουζα, Μπασινάς και Βαζέχα) με το οποίο πήρε τη νίκη. Ωστόσο, σκοπός πλέον του Ελληνα τεχνικού είναι να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό των παιχτών του προκειμένου να αντιμετωπίσουν στον επόμενο δύσκολο αγώνα στο γήπεδο της Αλεξάνδρας τον Ολυμπιακό, με μεγάλη σοβαρότητα.

Η σπουδαία επιτυχία του «τριφυλλιού» έναντι της «Βέκια Σινιόρα»... ανάγκασε τον Αγγελο Αναστασιάδη να απολέσει για λίγο το σοβαρό ύφος του και να εκδηλώσει τη χαρά του: «Εγινε ένα μεγάλο παιχνίδι από δύο καλές ομάδες που είχαν πάθος και δύναμη. Αντέξαμε περισσότερο την πίεση και πήραμε το δίκαιο αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να μας κερδίσει. Πρέπει πρώτα να το αποδείξει». Παράλληλα, μερικοί από τους πρωταγωνιστές της ομάδας της Αθήνας εξέφρασαν την άποψή τους για το παιχνίδι. Αρχικά, ο Κριστόφ Βαζέχα είπε: «Σε λίγες μέρες μπαίνω στα 37 αλλά η ηλικία δεν παίζει ρόλο. Τα δώσαμε όλα και δίκαια κερδίσαμε. Μετά την κλήρωση θέλουμε να δώσουμε κι άλλες χαρές στον κόσμο μας». Την ίδια ώρα ο Αγγελος Μπασινάς ανέφερε: «Οταν μάθαμε στα αποδυτήρια πως δε μας βόλευε το αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι, καταλάβαμε πως έπρεπε να παίξουμε για όλα ή τίποτα. Βγήκαμε να το παλέψουμε και τα καταφέραμε».

Το «ξεσπάθωμα» πάντως των παιχτών, αλλά κυρίως του «πράσινου» τεχνικού, δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο μυαλό όλων στριφογυρνάει το κυριακάτικο ντέρμπι. Εκεί, όπου ο Παναθηναϊκός χρειάζεται να έχει συνέπεια και συνέχεια στις καλές εμφανίσεις ώστε να καταφέρει να κρατήσει το θετικό και «ωθητικό» κλίμα που επικρατεί στους κόλπους του: «Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι που έχουμε την Κυριακή. Αυτό θα κάνουμε εμείς. Οταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε για τη συνέχεια. Εχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ένα δύσκολο μήνα», τόνισε ο Αγγελος Αναστασιάδης. Μάλιστα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είναι πολύ πιθανό να μην έχει στη διάθεσή του στον αγώνα της «Λεωφόρου» τον Πάολο Σόουζα, ο οποίος στην αναμέτρηση με τη Γιουβέντους, τραυματίστηκε στο πόδι.

  • Μερίδα φιλάθλων της ιταλικής ομάδας υποδέχτηκαν με «άγριες» διαθέσεις την αποστολή της Γιουβέντους στο αεροδρόμιο του Τορίνο και προπηλάκισαν τον Ζινεντίν Ζιντάν.
  • «Καταστροφή», «Πίκρα», «Μοιραία Νύχτα» και «Εφιάλτης στην Αθήνα», είναι κάποιοι από τους τίτλους των χτεσινών ιταλικών εφημερίδων και αφορούν στον ταπεινωτικό αποκλεισμό της «μεγάλης κυρίας» από τον Παναθηναϊκό.
  • Ασχημα τα μαντάτα για τον Πάουλο Σόουζα, αφού για ένα μήνα θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων. Τέλος, ο πρόεδρος του τριφυλλιού Αγγελος Φιλιππίδης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μετεγγραφών τον ερχόμενο Γενάρη.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Χωρίς άγχος στη Μαγιόρκα (2001-10-30 00:00:00.0)
Μονόδρομος η νίκη (2000-11-08 00:00:00.0)
«Ουδέν πρόβλημα» (2000-11-01 00:00:00.0)
Αισιοδοξία για την πρόκριση (2000-08-11 00:00:00.0)
Λυτρώθηκε... στις καθυστερήσεις (1999-11-05 00:00:00.0)
Χορταστικό πρώτο πιάτο (1997-11-01 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ