Παρασκευή 10 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Κλήσεις χωρίς εκπλήξεις

Χωρίς εκπλήξεις ήταν οι επιλογές του Βασίλη Δανιήλ για το φιλικό με τη Σλοβακία την Τετάρτη στη Ρόδο. Επιστρέφουν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα οι Ελευθερόπουλος, Τσάρτας, Μαχλάς, Κωνσταντινίδης, αλλά δε θα μεταβούν στο «σμαραγδένιο νησί» ο τραυματίας Νινιάδης και οι Νικοπολίδης, Ναλιτζής, Κυπαρίσσης. Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας επέλεξε ακόμα τους Αμανατίδης, Πατσατζόγλου, Γεωργάτο, Χούτο, Αντζα, Μαυρογενίδη, Γκούμα, Λυμπερόπουλο, Μπασινά, Καραγκούνη, Ζαγοράκη, Λάκη, Γεωργιάδη, Βενετίδη, Κατεργιαννάκη, Ουζουνίδη.

Από την πλευρά του, ο εκλέκτορας των Ελπίδων, Α. Μιχαλόπουλος, για το φιλικό με την αντίστοιχη της Σλοβακίας, επίσης στη Ρόδο την ίδια ημερομηνία, επέλεξε τους Κοτσόλη, Αναστασόπουλο, Νάστο, Κυριαζή, Σεϊταρίδη, Λουμπούτη, Θεοδωρίδη, Αγρίτη, Πέτρου, Μανουσάκη, Μπερνεάνου, Σφακιανάκη, Διαμαντή, Πίτσο, Ιορδανίδη, Πρίττα, Βάλλα, Καζαντζή.

  • Τα... ρολά επ' αόριστο κατέβασε η συντονιστική επιτροπή για τα γυναικεία σωματεία ποδοσφαίρου. Υπό την πίεση ασφυκτικών οικονομικών προβλημάτων, αναγκάστηκαν ομόφωνα ν' απέχουν από τα παιχνίδια πρωταθλήματος, κυπέλλου αλλά και της Εθνικής, μ' εξαίρεση την προγραμματισμένη συνάντηση με τη Γαλλία (18/11). Οπως μάλιστα αναφέρουν χαρακτηριστικά «εάν δεν ικανοποιηθούν θ' απέχουν μέχρι την πλήρη ικανοποίηση ή τη διάλυση του χώρου, κάτι που εμάς θα μας πικράνει αλλά είναι αναγκαίο κακό».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ