Παρασκευή 10 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
Αρχίζει το πανελλήνιο πρωτάθλημα

Χωρίς τη συμμετοχή των Ολυμπιονικών αλλά με μεγάλο ενδιαφέρον εξαιτίας του συναγωνισμού, αρχίζει σήμερα το πρωί το πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών ανδρών, γυναικών αλλά και ελπίδων, στο κλειστό γυμναστήριο της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη. Στους αγώνες μετέχουν συνολικά 200 αθλητές και αθλήτριες και αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους διοργανωτές, να κάνουν μια πρόβα ενόψει της διοργάνωσης του παγκόσμιου πρωταθλήματος εφήβων - νεανίδων που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι.

Ο προπονητής της «ντριμ τιμ», Χρήστος Ιακώβου, τόνισε ότι είναι ανυπόμονος να δει αυτά τα παιδιά να αγωνίζονται: «Θέλω να δω και στην πράξη τα νέα παιδιά, κυρίως τους νεαρούς. Μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι στην ίδια πόλη, θα διεξαχθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων - νεανίδων. Θα προχωρήσω στην επιλογή δύο ομάδων. Η μια ομάδα θα είναι με αθλητές ηλικίας 22 μέχρι 23 χρονών που θα μπορούν να πλαισιώσουν την Ολυμπιακή ομάδα του 2004 και άλλη μια που θα μπορεί να αντικαθιστά την πρώτη ομάδα, λαμβάνοντας ενισχύσεις και από την προηγούμενη σε άλλες διοργανώσεις μέχρι να επανέλθουν στους αγώνες ως βασικοί αθλητές».

Στην πρεμιέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος θα αγωνιστούν μόνο γυναίκες. Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής: Κατηγορία 48κ., 53κ. (9.00), 58κ. (11.00), 63κ. (13.00), 69κ. (15.00), 75κ. (17.00), +75κ. (17.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ