Σάββατο 17 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗ «ΝΟΤΟΣ ΓΚΑΛΕΡΙ»
Συνεχίζονται και στη Θεσσαλονίκη

Δύο απολύσεις εργαζομένων στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε χτες το πρωί η επιχείρηση «ΝΟΤΟΣ ΓΚΑΛΕΡΙ» μετά τις 9 στην ΑΘήνα και τις 2 στον Πειραιά. Η Ενωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης και το επιχειρησιακό σωματείο πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στη διεύθυνση της επιχείρησης απαιτώντας να ανακληθούν οι απολύσεις. Οι εκπρόσωποι της «ΝΟΤΟΣ ΓΚΑΛΕΡΙ» δήλωσαν εντελώς ψυχρά ότι όσο μειώνεται ο τζίρος θα γίνονται απολύσεις.

Αμέσως μετά οι συνδικαλιστές της Ενωσης Εμποροϋπαλλήλων και του επιχειρησιακού σωματείου συζήτησαν με τους εργαζόμενους και αποφάσισαν να αντιδράσουν δυναμικά για να εμποδίσουν την εργοδοτική επίθεση.

Η Ενωση Εμποροϋπαλλήλων με ανακοίνωσή της σημειώνει ότι «οι απολύσεις, η αστυνομική βία στους εργάτες της Ζώνης, δείχνουν ξεκάθαρα τι θα επακολουθήσει στο άμεσο μέλλον». Καλεί όλους τους εργαζομένους στο εμπόριο να στρατευτούν με το κλαδικό σωματείο τους. Να καταγγείλουν όλες τις αυθαιρεσίες, τις απολύσεις, τη διευθέτηση εργασίας με τη μη τήρηση των ΣΣΕ και από κοινού με το Σωματείο να οργανώσουν την δράση τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ