Τετάρτη 11 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΗ
Προετοιμασίες σε κάθε περιοχή

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε χτες η Γραμματεία Λάρισας του ΠΑΜΕ

Με στόχο το πλατύ και αποφασιστικό άνοιγμα σε κάθε κλάδο και τόπο δουλειάς οι ταξικές δυνάμεις σχεδιάζουν τη δράση τους για την επιτυχία των πανεργατικών συλλαλητηρίων που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στις 24 Νοέμβρη, σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας. Στην Αθήνα το ραντεβού έχει καθοριστεί στις 6.30 μ.μ. στην Ομόνοια. Στη Θεσσαλονίκη στις 6.30 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου. Στον Πειραιά στις 6.30 μ.μ. στο σταθμό του ΗΣΑΠ.

Κάλεσμα στα συνδικάτα να δώσουν αποφασιστικά τη μάχη για την επιτυχία του συλλαλητηρίου που στην περιοχή θα γίνει στις 25 Νοέμβρη, απηύθυναν εκπρόσωποι της Γραμματείας Λάρισας του ΠΑΜΕ, σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου. Το συλλαλητήριο, όπως ανακοινώθηκε θα γίνει στις 6.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης. Ταυτόχρονα, κάλεσαν τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους μετανάστες, τους νέους, τους εργαζόμενους με stage, τους συμβασιούχους, να μπουν μαζικά στη δράση ενόψει του συλλαλητηρίου.

Αναφερόμενος στην ένταση της αντεργατικής επίθεσης όπως καταγράφεται και στις αμείωτες απολύσεις (ΙΝΤΡΑΚΑΤ, ΓΚΡΟΥΠ 4 κ.ά.) ο Θ. Βάιος, στέλεχος του ΠΑΜΕ και αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, μεταξύ άλλων τόνισε: «Δυναμώνουμε το μέτωπο κατά του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης που έχει κριτήριο τα κέρδη των λίγων». «Καταδικάζουμε τις πολιτικές δυνάμεις που στηρίζουν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας, γινόμαστε πιο απαιτητικοί. Γιατί εμείς οι εργάτες και οι εργάτριες, εμείς οι εργαζόμενοι παράγουμε τον πλούτο και έχουμε υποχρέωση να τον διεκδικήσουμε. Εχουμε υποχρέωση να οργανωθούμε καλύτερα, να συγκεντρώσουμε δυνάμεις και να ανοίξουμε το δρόμο που αντιστοιχεί στα συμφέροντα και στις ανάγκες των πολλών, το δρόμο που θα μας απαλλάξει από την ανεργία, την ανασφάλεια, τη φτώχεια, την εκμετάλλευση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ