Πέμπτη 26 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΟΙ: Ολοκληρώνονται σήμερα οι εκλογές στο Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργών, Ιματισμού και Δέρματος Νομού Αττικής. Οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίσουν στα γραφεία του Συνδικάτου (Γ' Σεπτεμβρίου και Μάρνη, 2ος όροφος) από 3 μ.μ. - 8 μ.μ. Στα παραρτήματα του Συνδικάτου στο Περιστέρι (Ευαγγελιστρίας 6) 3 - 7 μ.μ., στην Καλλιθέα (Αραπάκη 69, 2ος ορ.) 4 - 8 μ.μ. και στη Νέα Ιωνία (Πατησίων 252) 3 - 8 μ.μ. Μαζί τους πρέπει να έχουν αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή βιβλιάριο υγείας.

ΛΙΘΟΓΡΑΦΟΙ: Γενική συνέλευση πραγματοποιεί η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων την Κυριακή 29 Νοέμβρη, στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής (Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, πλατεία Κοτζιά), στις 10 π.μ.

ΨΝΑ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πύλη του νοσοκομείου και αποκλεισμό της εφημερίας πραγματοποίησαν χτες οι γιατροί και ψυχολόγοι του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (ΨΝΑ), διεκδικώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών που τους οφείλονται από τον Ιούλη και επαρκή κονδύλια για να καλυφθούν οι ανάγκες σε εφημερίες. Σήμερα, οι εργαζόμενοι προχωρούν σε παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας, στις 10.30 π.μ., και αύριο σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πύλη του νοσοκομείου, στις 10 π.μ. Τις κινητοποιήσεις στηρίζει ο Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων, η Επιτροπή Εργαζομένων στο «18 ΑΝΩ», ο Σύλλογος Γονέων του «18 ΑΝΩ», το Σωματείο Εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψης, το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ: Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Νέας Σμύρνης διοργανώνει αύριο Παρασκευή εκδήλωση με θέμα: «Οι γυναίκες στο μάτι του κυκλώνα. Η νέα επίθεση στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων», με ομιλήτρια την Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας. Η συζήτηση θα γίνει στα γραφεία του συλλόγου (Σαράντα Εκκλησιών 61, Νέα Σμύρνη).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ