Τρίτη 8 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΥΓΕΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΡΙΑΣΙΟΥ
Αύριο η σύσκεψη για την Υγεία

Στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου, στις 6.30 μ.μ. καλούν σωματεία του Θριασίου

Σύσκεψη με θέμα «Δημιουργία Κέντρου Υγείας στον Ασπρόπυργο. Αναβάθμιση των Ιατρείων ΙΚΑ στον Ασπρόπυργο» διοργανώνουν αύριο Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 6.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου, τα σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων - Εμποροϋπαλλήλων, Μετάλλου «Η ΜΑΣΙΝΑ», Εργαζομένων στους Δήμους Θριασίου και Συνταξιούχων ΙΚΑ Ασπροπύργου προχωρούν αύριο σε σύσκεψη με θέμα: «Δημιουργία Κέντρου Υγείας στον Ασπρόπυργο. Αναβάθμιση των Ιατρείων ΙΚΑ στον Ασπρόπυργο». Πρόκειται για μια πρωτοβουλία αγωνιστικού συντονισμού που αναδεικνύει την ανάγκη τα λαϊκά στρώματα να απαντήσουν αγωνιστικά στην πολιτική που έχει μετατρέψει την περιοχή σε «ωρολογιακή βόμβα» για την υγεία τους.

Οπως επισημαίνουν οι φορείς σε σχετική ανακοίνωση: «Ζούμε και εργαζόμαστε σε περιοχή υποβαθμισμένη με μεγάλη μόλυνση και συχνά εργατικά "ατυχήματα", όπου οι υγειονομικές υπηρεσίες είναι ανεπαρκέστατες και δεν καλύπτουν τις ανάγκες μας για δωρεάν, υψηλού επιπέδου υγειονομική φροντίδα».

Γι' αυτό καλούν εργαζόμενους και κατοίκους να πάρουν την υπόθεση της υγείας στα χέρια τους και να διεκδικήσουν:

  • Δημιουργία Κέντρου Υγείας αστικού τύπου στον Ασπρόπυργο.
  • Ουσιαστική αναβάθμιση των Ιατρείων και των Διοικητικών Υπηρεσιών του ΙΚΑ. Στελέχωση με μόνιμο προσωπικό. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και εργαζομένων stage. Λειτουργία ακτινολογικού και μικροβιολογικού εργαστηρίου.
  • Αναβάθμιση και στελέχωση του Θριασίου Νοσοκομείου.
  • Αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα Υγείας, με πλήρη κρατική χρηματοδότηση.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ