Πέμπτη 10 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Επιτακτική ανάγκη ο αγωνιστικός συντονισμός

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην πανελλαδική σύσκεψη του Σαββάτου

Μαζικό κάλεσμα συμμετοχής στην πανελλαδική σύσκεψη του Σαββάτου, προς τους αγροτικούς συλλόγους και συνεταιρισμούς, Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων, Ενώσεις Συνεταιρισμών, τις Συντονιστικές Επιτροπές Αγώνα, αγρότες και εργαζόμενους στη βιομηχανία αγροτικών προϊόντων και τους γεωτεχνικούς, απευθύνει με ανακοίνωσή της η Πανελλαδική Γραμματεία της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, στις 12 μ., στην αίθουσα της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης - Αποχέτευσης Λάρισας (τέρμα Λαγού).

Στο κάλεσμα της ΠΑΣΥ τονίζεται: «Η συνεχιζόμενη αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ, των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ σήμερα και της ΝΔ έως πρόσφατα, έχουν ξεκληρίσει χιλιάδες αγροτικά νοικοκυριά. Οι πολιτικές αυτές και η πρόσφατη αναθεώρηση της ΚΑΠ (έλεγχος υγείας), που θα μπει σε εφαρμογή από το 2010, επιδεινώνει ακόμα παραπέρα την ήδη τραγική οικονομική κατάσταση των φτωχών και μεσαίων αγροτών. Θα μειωθεί παραπέρα η στήριξη στη γεωργία, κτηνοτροφία και αλιεία, μειώνοντας ακόμη περισσότερο το ήδη πενιχρό αγροτικό εισόδημα των μικρών και φτωχομεσαίων αγροτών».

Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζει η ΠΑΣΥ, προβάλλεται επιτακτικά «η ανάγκη ενίσχυσης της συμμαχίας εργατών - αγροτών - αυτοαπασχολούμενων, για τη δημιουργία λαϊκού μετώπου με κοινούς αγώνες κατά της αντιλαϊκής πολιτικής ΕΕ και ελληνικής κυβέρνησης, για αγώνα ενάντια στα μονοπώλια και τον ιμπεριαλισμό, για να υπερασπιστούμε τις κατακτήσεις που με γοργούς ρυθμούς αφαιρούν οι κυβερνήσεις ΝΔ πριν, ΠΑΣΟΚ τώρα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ