Πέμπτη 10 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Παράσταση διαμαρτυρίας της ΠΑΣΥ

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποίησαν χτες το πρωί αγρότες και συνδικαλιστές, μέλη της Γραμματείας Ηρακλείου της ΠΑΣΥ ενάντια στην πολιτική που ρίχνει τις τιμές των προϊόντων τους, αυξάνει δραματικά το κόστος παραγωγής, δεν προστατεύει την εγχώρια παραγωγή από αθρόες εισαγωγές, επανασυνδέει την επιδότηση με την παραγωγή, κ.ά..

Οι αγρότες τονίζοντας ότι η κατάσταση αυτή δεν είναι καινούρια αλλά αποτελεί συνέπεια της ΚΑΠ και των αναθεωρήσεών της που πιστά εφάρμοσαν και συνεχίζουν να εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, σημείωσαν ότι δεν πρόκειται να την δεχτούν αμαχητί.

Για το λόγο αυτό θα συνεχίσουν να βρίσκονται στα χωριά ενημερώνοντας τους αγρότες για την ανάγκη να ξεσηκωθούν και να παλέψουν για όλα όσα τους ανήκουν.

Επίσης η Γραμματεία Ηρακλείου της ΠΑΣΥ με απόφασή της καλεί τους αγρότες του Νομού να συμμετέχουν μαζικά και στην απεργία στις 17 Δεκέμβρη, που έχει καλέσει το ΠΑΜΕ και έχουν αποφασίσει μια σειρά ταξικές Ομοσπονδίες και σωματεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ