Κυριακή 17 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
Σε τροχιά υπερκάλυψης του πλάνου

Στις δύο βδομάδες που απομένουν, οι Κομματικές Οργανώσεις δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την επιτυχία της σύνθετης μάχης

Για το αυριανό νέο κλείσιμο προετοιμάζονται οι Κομματικές Οργανώσεις
Για το αυριανό νέο κλείσιμο προετοιμάζονται οι Κομματικές Οργανώσεις
Με το πανελλαδικό πλάνο να αγγίζει στο τελευταίο κλείσιμο το 76,61% και δυο μόλις βδομάδες πριν την ολοκλήρωση της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ, με αισιοδοξία που πηγάζει από τη μέχρι τώρα πορεία της μάχης, ανεβάζουν τους ρυθμούς και την απαιτητικότητα, με στόχο την υπερκάλυψη.

Ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα και επί τάπητος μπαίνουν χωρίς αναβολή οι όποιες καθυστερήσεις και αδυναμίες εντοπίζονται, με κύριο μέλημα των Οργανώσεων να παρθούν άμεσα τα απαραίτητα μέτρα για το ξεπέρασμά τους. Οι πρωτοπόρες Κομματικές Οργανώσεις, που ήδη έχουν καλύψει τους στόχους τους, αναπροσαρμόζουν τα πλάνα τους, δίνοντας νέο αέρα στη συνολική και συλλογική προσπάθεια για την επιτυχία της οικονομικής εξόρμησης.

Τα θετικά μηνύματα από τη μέχρι τώρα δουλειά, το πλατύ άνοιγμα και τα αποτελέσματά του, αναδεικνύουν τις δυνατότητες που υπάρχουν για την επιτυχία της Εξόρμησης και επιβεβαιώνουν ότι το κύρος του ΚΚΕ, το κύρος των θέσεων, της πολιτικής και της δράσης του Κόμματος, είναι πολύ μεγάλο στα εργατικά και λαϊκά στρώματα, ανεξάρτητα από το αν στήριξαν το ΚΚΕ στις εκλογές.

Το γεγονός ότι ήδη καταγράφονται Οργανώσεις Περιοχής, αλλά και Νομαρχιακές Οργανώσεις που έχουν υπερκαλύψει τα πλάνα τους, ενώ δεν είναι λίγες οι Οργανώσεις που βαδίζουν σε τροχιά κάλυψης, καθώς και το στοιχείο ότι πολλές Οργανώσεις αναπροσαρμόζουν τα πλάνα τους προς τα πάνω, είναι ενδεικτικό της αισιοδοξίας και της αποφασιστικότητας που κυριαρχούν, χωρίς κανέναν εφησυχασμό και επανάπαυση.


Να θυμίσουμε ότι με βάση το κλείσιμο της περασμένης Δευτέρας, στην άμιλλα των Κομματικών Οργανώσεων, πρώτη οργάνωση παραμένει η ΚΟ Πελοποννήσου με 106,64%, ενώ ακολουθούν η ΚΟ Αθήνας με 83,92% και η ΚΟ Πειραιά με 81,83%.

Σε τροχιά υπερκάλυψης των πλάνων τους βρίσκονται αρκετές Νομαρχιακές Οργανώσεις που με την πολύτιμη πείρα τους συμβάλλουν ώστε και οι υπόλοιπες οργανώσεις να μπουν από αύριο κιόλας σε τροχιά κάλυψης, ενώ ήδη από το κλείσιμο της περασμένης Δευτέρας, 17 Νομαρχιακές Οργανώσεις που ακολουθούν έχουν καλύψει το πλάνο τους σε ποσοστό μεγαλύτερο ή ίσο με το πανελλαδικό.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ