Πέμπτη 23 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
Βιβλίο
Βιβλιοπαρουσιάσεις
  • Από τον Καστανιώτη κυκλοφόρησε το τρίτο μυθιστόρημα του Βασίλη Ν. Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν) «Αναλαμβάνω την ευθύνη» (η πρώτη έκδοση εξαντλήθηκε σε μια βδομάδα). Οι εκδόσεις, στο «Κέντρο Λόγου και Τέχνης 104» (Θεμιστοκλέους 104) στις 24/11 (12.30μμ) θα παρουσιάσουν την αισθητική μελέτη των Κλειώς Γκουγκούλη - Αφροδίτης Κουριά «Παιδί και παιχνίδι στη νεοελληνική κοινωνία (19ος και 20ός αιώνας)», ενώ στις 29/11 (8μμ) σε συνεργασία με την εταιρία «Αρχιπέλαγος» το λεύκωμα «Αρωμα σαπουνιού» σε κείμενα της ιστορικού Ευρυδίκης Σιφναίου.
  • Οι εκδόσεις «τυπωθήτω» (Γ. Δαρδανός) παρουσίασαν χτες το τελευταίο ποιητικό βιβλίο του καλού Νεοϊωνιώτη ποιητή και συγγραφέα Βάσου Βογιατζόγλου «Εκ του συστάδην». Στις 2/12 (12.30μμ) στη «Στοά του Βιβλίου» θα παρουσιάσουν το παιδικό βιβλίο της Μυρσίνης Λενούδια - Σακελλαρίδη «Μελομύθια (οχτώ μικρές ιστορίες με μουσική και παιχνίδι)».
  • Η «Ωκεανίδα» σήμερα (7μμ) στο βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης στη Στοά» (Βασ. Κωνσταντίνου 11, Χαλάνδρι) και στις 4/12 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας θα παρουσιάσει το ιστορικό μυθιστόρημα του Θανάση Βαλτινού «Συναξάρι Ανδρέα Κορδοπάτη - Βιβλίο δεύτερο: Βαλκανικοί - '22».
  • Ο Πατάκης (Ακαδημίας 65) σήμερα (1μμ) θα παρουσιάσει τη σειρά της Αμάντας Μιχαλοπούλου «Οικογενειακή Πινακοθήκη». Στις 24/11 (7μμ) το βιβλίο του Κώστα Μαυρουδή «Οι κουρτίνες του Γκαριμπάλντι». Στις 25/11 (12μ) το παιδικό βιβλίο της Βάσως Ψαράκη «Ο μάγος Αλαμπαντρά και το σοφό βιβλίο της Σουμουτού». Στις 29/11 (7μμ) το βιβλίο της Λότης Πέτροβιτς - Ανδρουτσοπούλου «Το μυστήριο του καλοκαιρινού Αγιοβασίλη». Στις 2/12 (12μ) στον «Ευριπίδη στη Στοά» το βιβλίο της Σοφίας Ζαραμπούκα «Γάτες κι αρκούδες εμπνευσμένες από μεγάλους ζωγράφους» και στου Ελευθερουδάκη (Κ. Παλαιολόγου 2, Ν. Σμύρνη) το βιβλίο του Φίλιππου Μανδηλαρά «Ποιος κοροϊδεύει τους καλικαντζάρους;».
  • Το Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού (Πειραιάς 254) στις 27/11 (7μμ) θα παρουσιάσει το συλλογικό, επιστημονικού (αρχαιολογικού - αρχιτεκτονικού) περιεχομένου βιβλίο «Πριήνη».
  • Τη «Βιβλιοθήκη Μήτσου Αλεξανδρόπουλου» (το σύνολο του έργου του) θα παρουσιάσουν τα «Ελληνικά Γράμματα» στις 29/11 (7.30μμ) στη «Στοά του Βιβλίου».
  • Τα «Νέα Σύνορα» Α. Λιβάνη στις 29/11 (12μ) στη «Στοά του Βιβλίου» θα παρουσιάσουν το μυθιστόρημα της Ειρήνης Καρανασοπούλου «Ο μάγος, βλέπεις την ήξερε...».
  • Ο «Ιωλκός» στο βιβλιοπωλείο Πατάκη θα παρουσιάσει (1/12, 7μμ) το βιβλίο της Ελένης Β. Πίππα «Ιχνηλάτης».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ