Πέμπτη 23 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Λα νόνα» στο «Θεσσαλικό»

Σήμερα (9 μ.μ.) το «Θεσσαλικό Θέατρο», στο «Μύλο», ανεβάζει την κωμωδία του Ρομπέρτο Κόσα «Λα νόνα», σε σκηνοθεσία Νίκου Αρμάου, μετάφραση Ειρένας Ιωαννίδου - Αδαμίδου, σκηνικά - κοστούμια Κέλλυς Βρεττού, μουσική Ηρακλή Πασχαλίδη, χορογραφία Καμέλιας Δαμαλή. Παίζουν: Κατερίνα Γιουλάκη, Σμάρω Γαϊτανίδου, Γιώργος Ζωγράφος, Σταύρος Μερμήγκης, Εφη Μεταγγιτσινού, Εύα Μουστάκα, Χρόνης Παυλίδης.

Σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου οι συντελεστές της παράστασης αναφέρθηκαν στα ενδιαφέροντα στοιχεία του έργου. Ο Νίκος Αρμάος σημείωσε τις πολιτικές νύξεις του συγγραφέα Ρομπέρτο Κόσα (το έργο ήθελε να σατιρίσει τη δικτατορία στην Αργεντινή). Μίλησε για την εκατόχρονη «Νόνα» που τρώει αδιάκοπα, τόσο που αχορτασιά της οδηγεί την οικογένειά της στην εξαθλίωση. Οπως είπε η Κατερίνα Γιουλάκη, η γριά δε μιλά με κανέναν, αλλά παρακολουθεί όλους και καταφέρνει και να φλερτάρει και να παντρευτεί...

Για την ποιοτική παράσταση μίλησαν η πρόεδρος του «Θεσσαλικού Θεάτρου», Αννα Καραμανώλη - Ιγγλέση και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του, Γιώργος Ζιάκας.

Με την έναρξη των παραστάσεων το «Θεσσαλικό» ξεκινάει την πλούσια και φέτος δραστηριότητά του, που περιλαμβάνει πάνω από 5 θεατρικές παραγωγές.

Να σημειωθεί ότι οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ μπορούν να προμηθεύονται, κάθε Πέμπτη, εργατικά εισιτήρια για την παράσταση από την Εργατική Εστία Λάρισας (Κούμα 4).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ