Τρίτη 26 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΜΕ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ 2011
ΠΑΜΕ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΜΕ
Ολοι στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Η μάχη στις 10 Φλεβάρη να γίνει βήμα κλιμάκωσης των αγώνων του κλάδου

Να οργανώσουν συνελεύσεις σε κάθε χώρο δουλειάς, να δημιουργήσουν Επιτροπές Αγώνα και να απαιτήσουν αποφάσεις ΔΣ των σωματείων για απεργία στις 10 Φλεβάρη καλεί όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ. Παράλληλα, τους καλεί «στο τσουνάμι της αντεργατικής επίθεσης» να απαντήσουν με απεργία και με μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ απευθύνει κάλεσμα στους εργαζόμενους να κλιμακώσουν τον αγώνα τους και οπλισμένοι με την πείρα από την απεργία στις 17 Δεκέμβρη να εντείνουν τον αγώνα για ολόπλευρη υπεράσπιση των συμφερόντων τους ενάντια στο κεφάλαιο. Συγχρόνως, να απαντήσουν σε κάθε προσπάθεια διάσπασης και τρομοκράτησης από τους μηχανισμούς της πλουτοκρατίας, αλλά και να αξιοποιήσουν την πείρα της προηγούμενης απεργίας και χωρίς καθυστέρηση να οργανώσουν τη συμμετοχή στην απεργία και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, απορρίπτοντας την τακτική εκτόνωσης και αφοπλισμού του κινήματος που ακολουθούν οι πλειοψηφίες σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αλλά και οι συμβιβασμένες πλειοψηφίες σε πολλές Ενώσεις του κλάδου των ΜΜΕ.

Καλεί δε, κάθε τίμιο συνδικαλιστή, ανεξάρτητα αν συμφωνεί ή όχι σε όλα με το ΠΑΜΕ, να έρθει μαζί του, δεν έχει να περιμένει τίποτα από τις συμβιβασμένες ηγεσίες και με οδηγό «το σύνθημα "Καμία θυσία για την πλουτοκρατία - την κρίση να πληρώσει η ολιγαρχία"», να διεκδικήσουν - μεταξύ άλλων: Να σταματήσουν οι απολύσεις και να επαναπροσληφθούν άμεσα οι απολυμένοι και από τα ΜΜΕ. Μονιμοποίηση όλων όσοι δουλεύουν μέσω προσωρινών μορφών, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Αμεση καταβολή μισθών, σε όλους τους εργαζόμενους που οι εργοδότες τούς έχουν απλήρωτους κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ