Τρίτη 2 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ - ΤΟΥΡΙΣΜΟ
Καταγγέλλουν τους ξενοδόχους

Τη διοίκηση της Ενωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας που κατέθεσαν μήνυσε σε βάρος της αγωνιζόμενης μικρομεσαίας αγροτιάς, καταγγέλλουν με ψήφισμά τους οι αντιπρόσωποι που παίρνουν μέρος στο 45ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τους εκπροσώπους της «Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» (στηρίζεται από το ΠΑΜΕ) και εγκρίθηκε από τους συνέδρους.

Οπως σημειώνεται «αυτοί που εκμεταλλεύονται ακτές, παραλίες, λιμάνια, απαγορεύοντας την ελεύθερη πρόσβαση στα λαϊκά στρώματα. Αυτοί που υλοποιούν τον εργασιακό μεσαίωνα για τους εργαζόμενους του κλάδου. Αυτοί που είναι μέρος του κεφαλαίου που δρα διακλαδικά, θέλουν το ξεκλήρισμα των αγροτών για να εκμεταλλευτούν και τη γη, να συγκεντρώσουν την παραγωγή, να αυξήσουν την κερδοφορία τους. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους αγωνιζόμενους αγρότες, στηρίζουμε τα αιτήματά τους, συμπαρατασσόμαστε στον αγώνα τους ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική, γιατί μας αφορά άμεσα».

Και το ψήφισμα καταλήγει: «καταγγέλλουμε τους ξενοδόχους και τους δηλώνουμε ότι την οργή μας θα την βρουν μπροστά τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ