Τρίτη 2 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΧΑΝΙΑ
«Μπλόκο» στην Αγροτική Τράπεζα

ΧΑΝΙΑ.--

Με νέο μπλόκο έξω από την Αγροτική Τράπεζα, στην οδό Τζανακάκη, συνέχισαν χτες το πρωί τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις αγρότες που συσπειρώνονται στην ΠΑΣΥ, με αποφάσεις του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ν. Χανίων και των Αγροτικών Συλλόγων Δήμου Μηθύμνης, Δήμου Αρμένων, Παλαιών Ρουμάτων, Κάινας και Αμυγδαλοκεφαλίου. Οι παραγωγοί συγκεντρώθηκαν το πρωί μαζί με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα μπροστά από την τράπεζα αποκλείοντας την είσοδο στα γραφεία και παρέμειναν εκεί ως το μεσημέρι.

Η Γραμματεία Χανίων της ΠΑΣΥ και οι σύλλογοι που συσπειρώνονται γύρω από το αγωνιστικό της πλαίσιο καλούν αύριο, Τετάρτη 3 Φλεβάρη, στις 7 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Χανίων σε ευρεία σύσκεψη, με σκοπό το συντονισμό και κλιμάκωση της δράσης τους.

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι των Χανίων τόνισαν χτες το πρωί για μια ακόμη φορά την απόφασή τους να προχωρήσουν σε πανελλαδικό συντονισμό με τους αγρότες της άλλης Ελλάδας που βρίσκονται στα μπλόκα του αγώνα αποδεχόμενοι το κάλεσμα του μπλόκου της Νίκαιας και το ενωτικό πλαίσιο πάλης που αυτό έχει καταθέσει.

Παράλληλα, καταδίκασαν τον εμπαιγμό που γίνεται στους αγρότες και τις παγίδες που στήνουν από κοινού το υπουργείο και οι πρόεδροι της ΓΕΣΑΣΕ και της ΟΑΣ Χανίων με τους «διαλόγους» και «διαβουλεύσεις». Εχουμε χορτάσει πια από αυτά τονίζουν αναφέροντας ότι δε θα γίνουν συνυπεύθυνοι στην καταστροφή που τους ετοιμάζουν στα πλαίσια της ΚΑΠ.

Κλιμάκια της ΠΑΣΥ όλο αυτό το διάστημα περιοδεύουν στα χωριά του νομού ενημερώνοντας και καλώντας τους αγρότες σε αγωνιστική επαγρύπνηση, δράση που θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ