Τετάρτη 17 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

«ΕΔΡΑΣΗ»: Σε επίσχεση εργασίας βρίσκονται από προχτές οι εργαζόμενοι στο εργοτάξιο της εταιρείας «ΕΔΡΑΣΗ», στο Κορωπί, διεκδικώντας την καταβολή δεδουλευμένων τεσσάρων μηνών. Ταυτόχρονα, πραγματοποιούν κάθε πρωί συγκέντρωση έξω από την κεντρική πύλη του εργοταξίου. Σε επίσχεση έχουν προχωρήσει και οι εργαζόμενοι της εταιρείας και σε άλλα εργοτάξια της χώρας.

ΟΤΑ: Κάλεσμα στα πρωτοβάθμια σωματεία να πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα με ενημερώσεις, συγκεντρώσεις και συνελεύσεις των εργαζομένων για την κλιμάκωση της πάλης ενάντια στα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης, απευθύνει η ΔΑΣ - ΟΤΑ, καταγγέλλοντας την πλειοψηφία ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΑΣΚ που στο πρόσφατο γενικό συμβούλιο της ΠΟΕ - ΟΤΑ απέρριψε την πρόταση των ταξικών δυνάμεων για 48ωρη απεργία το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με άλλοθι την προκήρυξη απεργίας από την ΑΔΕΔΥ χωρίς ωστόσο συγκεκριμένη ημερομηνία.

ΟΚΑΝΑ: Την αύξηση της χρηματοδότησης του Οργανισμού κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) διεκδικούν οι εργαζόμενοι σ' αυτό και σήμερα κάνουν στάση εργασίας (10πμ-1 μμ) και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας. Επίσης ζητούν να σταματήσουν οι σχεδιασμοί που ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για την «απομάκρυνση του Οργανισμού από τον κοινωνικό ιστό της πόλης, θέση που στηρίζει έναν επικίνδυνο κοινωνικό ρατσισμό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ