Τετάρτη 24 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΕΠΑΠ ΠΕΙΡΑΙΑ
Οκτώ μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο του Πειραιά πραγματοποίησαν χτες και οι εργαζόμενοι στη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΔΕΠΑΠ). Οι εργαζόμενοι παραμένουν επί οκτώ μήνες απλήρωτοι καθώς η δημοτική αρχή, όπως καταγγέλλουν, δεν έχει δώσει σχετική εντολή στην οικονομική υπηρεσία του δήμου. Στο πλευρό τους για μια ακόμα φορά χτες στάθηκαν η Ελπίδα Παντελάκη, δημοτική σύμβουλος της «Πειραιάς Αναγέννηση» και ο Κώστας Τζατζάνης, νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ. Τη συμπαράσταση του ΠΑΜΕ μετέφερε στους εργαζόμενους ο Γιάννης Δεληγιάννης, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Πειραιά.

Μάλιστα, ενώ το θέμα τέθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποχώρησαν δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας με αποτέλεσμα να μην παρθεί απόφαση. Την ενέργεια της πλειοψηφίας του Παν. Φασούλα κατήγγειλαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Πειραιάς Αναγέννηση» Ελπίδα Παντελάκη και Ηλίας Λαμπρόπουλος.

Παράλληλα, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, χωρίς καμιά δικαιολογία, δεν εφαρμόζεται ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη νόμιμη μεταφορά 35 εργαζομένων στο Δήμο Πειραιά, κάτι που θα διευκόλυνε την ομαλοποίηση της λειτουργίας της επιχείρησης και τη λύση του οικονομικού προβλήματος.

Οι εργαζόμενοι από σήμερα προχωρούν σε επίσχεση εργασίας και καθημερινές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ