Τετάρτη 24 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ»
Ο ταξικός αγώνας έφερε αποτέλεσμα

Ανακλήθηκε η απόλυση στη Θεσσαλονίκη

Μετά από την πίεση που ασκήθηκε με τις πολυήμερες κινητοποιήσεις της Ενωσης Εμποροϋπαλλήλων και του ΠΑΜΕ, η εργοδοσία της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ» ανακάλεσε την απόλυση της Π. Μουστακίδου, προέδρου της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας του σωματείου, επιβεβαιώνοντας ότι χαμένοι είναι μόνο οι αγώνες που δε γίνονται.

Με ανακοίνωσή της η Ενωση Εμποροϋπαλλήλων σημειώνει: «Σε μια περίοδο ολομέτωπης επίθεσης στα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα, με έντονη την εργοδοτική τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς, οι εργαζόμενοι στο εμπόριο, στα σούπερ μάρκετ "ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ" και οι εργαζόμενοι που συσπειρώνονται στα ταξικά σωματεία, το ΠΑΜΕ, έδειξαν πως ο δρόμος του αγώνα και της ταξικής αλληλεγγύης είναι αυτός που φέρνει αποτέλεσμα». Σημειώνει ότι «μόνο η πρόεδρος της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας του Σωματείου διεκδίκησε τη θέση εργασίας μαζί με το σωματείο της. Με αγωνιστικές κινητοποιήσεις, την αλληλεγγύη των ταξικών σωματείων και με την πολύμορφη δράση μας, αναδείξαμε συνολικά τα προβλήματα των εργαζομένων. Ο αγώνας έφερε αποτέλεσμα. Η ανάκληση της απόλυσης της εργαζόμενης είναι πραγματικότητα. Η συναδέλφισσα σήμερα είναι στο πόστο της».

Το σωματείο καλεί τους εργαζόμενους σε αγωνιστική συσπείρωση για την υπεράσπιση των κατακτήσεών τους, για να απαντήσουν στο μαύρο μέτωπο κυβέρνησης - εργοδοτών - ΕΕ και όλων των κομμάτων του ευρωμονόδρομου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ