Τετάρτη 24 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΕ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ
Σήμερα η σύσκεψη για την Υγεία

Στις 6 μ.μ. στα γραφεία του ΠΑΜΕ (πλ. Μητροπόλεως 10)

Συνεχίζονται οι πολύμορφες δραστηριότητες του ΠΑΜΕ για την ανάδειξη της ταξικής φύσης της αντιλαϊκής επίθεσης που δέχονται οι εργαζόμενοι και την οργάνωση της πάλης.

Σήμερα, το ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας θα οργανώσει σύσκεψη για την Υγεία στις 6 μ.μ. στα γραφεία του ΠΑΜΕ, με τη συμμετοχή συνδικάτων και συνταξιουχικών οργανώσεων.

Ακόμα:

  • Στις 27 του Μάρτη η Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ οργανώνει σύσκεψη για τις απολύσεις και τους ανέργους στις 10 το πρωί στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες πολύμορφες παρεμβάσεις.
  • Στις 31 του Μάρτη θα γίνει ευρεία σύσκεψη του ΠΑΜΕ με Ομοσπονδίες, Συνδικάτα για τον έλεγχο της παρέμβασης και των συζητήσεων που αναπτύχθηκαν στους χώρους δουλειάς και για το ζήτημα των ΣΣΕ.

Την ίδια στιγμή προγραμματίζονται οι εξής δραστηριότητες σε τόπους δουλειάς:

  • Παρασκευή 26 Μάρτη: Ομιλία - συζήτηση στο «PRAKTIKER» του Αιγάλεω.
  • Κυριακή 28 Μάρτη: Σύσκεψη του Συνδικάτου Μετάλλου με μετανάστες. Σύσκεψη του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας με εργαζόμενους του «ΛΙΝΤΛ» και τους εργαζόμενους του «Μετρόπολις». Σύσκεψη του Συνδικάτου Τροφίμων - Ποτών στον «Κατσέλη».
  • Δευτέρα 29 Μάρτη: Ομιλία - συζήτηση στο «PRAKTIKER» Ταύρου.
  • Τρίτη 30 Μάρτη: Ομιλία - συζήτηση στο «PRAKTIKER» Ελληνικού.

Ακόμα, ομιλίες - συζητήσεις με τους εργαζόμενους στις τράπεζες Αλφα και Αγροτική και τους εργαζόμενους στην εταιρεία «FIRST - DATA», διοργανώνει το Συνδικάτο Χρηματοπιστωτικού.

Επίσης, σήμερα στις 7 μ.μ. τον προγραμματισμό δράσης θα συζητήσει στη συνεδρίασή της η Γραμματεία Εύβοιας του ΠΑΜΕ. Ενώ μεθαύριο Παρασκευή 26/3 διοργανώνεται σύσκεψη μεταλλεργατών στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αλιβερίου.

Την Κυριακή στο Κορωπί

Αντίστοιχες πρωτοβουλίες αναλαμβάνουν μαζικοί φορείς σε εργατογειτονιές. Ανοιχτή συγκέντρωση - συζήτηση διοργανώνει η «Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Βιομηχανικής Ζώνης Κορωπίου» την Κυριακή 28 Μάρτη στις 6 μ.μ. στο Δημαρχείο Κορωπίου και καλεί όλους τους εργαζόμενους στην περιοχή να συμμετάσχουν για να συζητήσουν γύρω από προβλήματα σε χώρους δουλειάς, αλλά και στα ερωτήματα όπως: «Ποιος ευθύνεται για την κρίση; Λεφτά υπάρχουν; Ποια είναι τα επόμενα μέτρα που ετοιμάζουν τα επιτελεία κυβέρνησης και ΕΕ και ποιες οι επιπτώσεις τους; Γιατί είναι μονόδρομος για το κεφάλαιο η ένταση της εκμετάλλευσης της εργατικής τάξης προκειμένου να ανακάμψει την καπιταλιστική οικονομία; Εχουν αποτέλεσμα οι αγώνες; Ποια πρέπει να είναι η απάντηση και η διέξοδος σε όφελος των εργαζομένων από την καπιταλιστική οικονομική κρίση;».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ