Πέμπτη 25 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «ELITE»
Να μετατρέψουν την ταξική ενότητα σε αγωνιστική παρακαταθήκη

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο χώρο του εργοστασίου με πρωτοβουλία της ΚΟ Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος του ΚΚΕ

Ην ανάγκη οι εργαζόμενοι της εταιρείας «ELITE», να βγάλουν τα κατάλληλα συμπεράσματα από τον πολύμηνο αγώνα τους ενάντια στην απόπειρα της εργοδοσίας να βάλει λουκέτο στο εργοστάσιο και να μετατρέψουν την ενότητα που έχουν σφυρηλατήσει σε αγωνιστική παρακαταθήκη για τους αυριανούς αγώνες, συσπειρωμένοι στο ταξικό τους συνδικάτο, ήταν το κεντρικό στοιχείο της χτεσινής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του εργοστασίου με πρωτοβουλία της Κομματικής Οργάνωσης Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος του ΚΚΕ, με κεντρικό ομιλητή τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

Οπως τόνισε ο ομιλητής, για τους εργαζόμενους δεν υπάρχει άλλη λύση από την οργάνωση και την ενότητα σε ταξική κατεύθυνση, προκειμένου να αποκρουστεί η επίθεση που έχουν εξαπολύσει κυβέρνηση - κεφάλαιο - ΕΕ, μαζί με τα κόμματα της πλουτοκρατίας. Ιδιαίτερα για τα αντιλαϊκά μέτρα, σημείωσε πως ακολουθεί και νέα επίθεση, με το ξεθεμελίωμα της κοινωνικής ασφάλισης. Κάλεσε τους εργαζόμενους να απαντήσουν αγωνιστικά στον ψεύτικο πατριωτισμό του κεφαλαίου, που τους θέλει, στην ουσία, να δεχθούν τις απολύσεις, την εργοδοτική τρομοκρατία, το τσάκισμα των εργατικών - λαϊκών δικαιωμάτων. «Αυτή είναι μια περίοδος», υπογράμμισε, «που προσφέρεται για συμπεράσματα» και κάλεσε τους εργάτες να αλλάξουν πολιτική συνείδηση και να αναλογιστούν αν πρέπει να στηρίζουν τα κόμματα αυτά που τους καταληστεύουν τη ζωή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ