Παρασκευή 11 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΛΙΘΟΓΡΑΦΟΙ: Τη στήριξή της στο Σωματείο Τυπογράφων Βόλου και τους εργαζόμενους της επιχείρησης Γραφικών Τεχνών «Εκτυπώσεις Βόλου ΑΕ» στον αγώνα τους να πληρωθούν τα δεδουλευμένα που τους οφείλει η εργοδοσία εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου. Η απλήρωτη εργασία φτάνει μέχρι και τους πέντε μήνες για κάποιους εργαζόμενους.

ΜΙΝΟΣ: Συνεχίζουν την περιφρούρηση του εργοστασίου οι εργαζόμενοι της επιχείρησης μετάλλου «ΜΙΝΟΣ» στη Θεσσαλονίκη, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα που τους οφείλει η εργοδοσία για τους 3 τελευταίους μήνες και τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας. Οι εργαζόμενοι, έχοντας στο πλευρό τους τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, εμποδίζουν την εργοδοσία να βγάλει εμπορεύματα προκειμένου να πιέσουν για την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ: Εκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων στα Γιάννενα την Κυριακή (13/6) και ώρα 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

ΣΕΑΑΝ: Η Γενική Συνέλευση του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Αττικής και Νήσων θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 16 Ιούνη στις 6.30 μ.μ. σε αίθουσα της οδού Χαλκοκονδύλη 37, στον πέμπτο όροφο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ